2014-02-13 12:02:57
Φωτογραφία για Ηλεία: Προχωρά η αναδιάρθρωση στο Νοσοκομείο του Πύργου
Με σταθερά βήματα προχωρούν οι διαδικασίες αναδιάρθρωσης στο Νοσοκομείο Ηλείας και ειδικότερα στη Νοσηλευτική Μονάδα του Πύργου, με τον διοικητή Βασίλη Δημόπουλο να μην «ανοίγει» πολλά μέτωπα, αλλά να επιθυμεί «ένα-ένα» να μπαίνει στη θέση του, είτε αφορά θέματα διοικητικά είτε υγειονομικά.

Από την προηγούμενη εβδομάδα έχει παραλάβει και μελετά τις προτάσεις των Μαιευτήρων - Γυναικολόγων Πύργου και Αμαλιάδας για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία της Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ηλείας, η οποία θα στεγαστεί στο «φυσικό της χώρο» -όπως έχει κατ’ επανάληψη πει ο κ.Δημόπουλος- δηλαδή στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Μαιευτηρίου στον 1ο όροφο της Νοσηλευτικής Μονάδας του Πύργου. Αυτές τις ημέρες μάλιστα βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου και διόρθωσης των όποιων βλαβών εντοπίστηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία.

Στο μεταξύ, έχει ήδη δημοσιοποιηθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων επικουρικών γιατρών από το υπουργείο υγείας στην 6η ΥΠΕ και αφορά, συνολικά, 8 θέσεις.


Στα Νοσοκομεία της Ηλείας αντιστοιχούν 4 θέσεις και ειδικότερα, 2 στον Πύργο (Αναισθησιολόγο - Ψυχίατρο) και δυο στην Αμαλιάδα (Γυναικολόγο - Ορθοπεδικό). Παράλληλα, αύριο Παρασκευή, το Νοσοκομείο του Πύργου θα παραλάβει από την Πάτρα σημαντικές ποσότητες υγειονομικού υλικού, από την προσφορά βοήθειας των Ομογενών της Αμερικής στην 6η ΥΠΕ.

Πρόκειται για αναλώσιμα υλικά που θα καλύψουν τις σοβαρές ελλείψεις που αντιμετωπίζει και για τις οποίες ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Παν. Κατσίβελας ήταν ενήμερος.

Κυκλοφοριακό και παρκινγκ

Στο μεταξύ, ο δήμος Πύργου προχώρησε την Τετάρτη στον καθαρισμό του χώρου πίσω από τον χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου, απομακρύνοντας τα καλάμια και τη θαμνώδη βλάστηση, ενώ θα ακολουθήσει και η αποκατάσταση της περίφραξης που έχει παραβιαστεί και επέτρεπε την είσοδο δραστών που διέπρατταν διαρρήξεις σε οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα εκεί.

Τέλος, ύστερα από συνεργασία που είχε ο Διοικητής κ.Δημόπουλος με εκπροσώπους της Τροχαίας Πύργου και των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Πύργου, για την αποφόρτιση της κυκλοφορίας στον δρόμο έξω από το Νοσοκομείο, αποφασίστηκε -και πιθανότητα να εκτελεστεί σήμερα Πέμπτη- η τοποθέτηση πλαστικών διαχωριστικών (πασσαλάκια) που θα χωρίζουν το οδόστρωμα σε δύο ρεύματα κυκλοφορίας, μη επιτρέποντας την στάθμευση εκατέρωθεν του δρόμου.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ