2014-02-13 13:37:08
Φωτογραφία για Ελεύθερος ο 74χρονος για την αιματηρή συμπλοκή
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε με κοινή γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 74χρονος ... που το πρωί της Δευτέρας... σκόρπισε τον πανικό στην περιοχή της Θερίσου αφού έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον 61 ενοικιαστή του καταστήματος του με αφορμή τα χρεωστούμενα ενοίκια. Παράλληλα του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ καθώς επίσης απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε μήνα

Ο 74χρονος που το πρωί της Τρίτης παραδόθηκε στην αστυνομία εμφανίστηκε στον ανακριτή εμφανώς σοκαρισμένος ενώ κατά την απολογία του ξέσπασε σε κλάματα. Με ανακούφιση άκουσαν την απόφαση συγγενείες και φίλοι που απο νωρίς κατέκλυσαν το δικαστικό μέγαρο για να του συμπαρασταθούν.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 74χρονου ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας απο πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία πιστολιού και πυρομαχικών και παράνομη οπλοχρησία.


Ο 74χρονος από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι με τον 61χρονο είχαν δημιουργηθεί και στο παρελθόν εντάσεις καθώς δεν του πλήρωνε τα ενοίκια από το μαγαζί που είχε μισθώσει. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε του χρωστούσε 2.500 χιλιάδες ευρώ. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τη Δευτέρα πήγε στο μαγαζί για τον ίδιο λόγο και ο 61χρονο του επιτέθηκε με αιχμημό αντικείμενο ενώ ο προκειμένου να αμυνθεί έβγαλε το όπλο που κρατούσε μαζί του και τον πυροβόλησε ενώ σημειώσε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει.

Ο 61χρονος μετά την αιματηρή συμπλοκή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί στο στόμα ωστόσο για καλή του τύχη τα ... δόντια του είχαν ανακόψει την δύναμη της σφαίρας.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ