2014-02-13 23:21:06
Φωτογραφία για Ν. Τζαβέλλα: Θα ήλελα να τολμήσω ξανά στις ευρωεκλογές μέσα από μία παράταξη της ενωμένης Κεντροδεξιάς
Χαρακτηρίζοντας το σύστημα των Ευρωεκλογών δύσκολο για τους μη προβεβλημένους υποψηφίους, ωστόσο τομή, η Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Νίκη Τζαβέλλα, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του ...Αντώνη Κουμιώτη, δήλωσε ότι θα ήθελε να είναι εκ νέου υποψηφία, ωστόσο μέσα από μία παράταξη της ενωμένης Κεντροδεξιάς, σχολιάζοντας ότι παρατηρείται ένας κατακερματισμός σε όλους τους χώρους.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Τζαβέλλα ερωτηθείσα για το σύστημα των Ευρωεκλογών, δήλωσε: “Είναι πάρα πολύ δύσκολο για ανθρώπους φυσιολογικούς, ας πούμε, οι οποίοι δεν έχουν συστήματα πίσω τους, δεν είναι αναγνωρίσιμοι λόγω επαγγέλματος, γιατί μπορεί να έχουμε αξιόλογους ανθρώπους από την τέχνη, από την τηλεόραση, οι οποίοι έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των άλλων, είναι αναγνωρίσιμοι και ανάμεσα σε 42 ονόματα είναι πιο εύκολο για τον ψηφοφόρο να τους εντοπίσει. Αυτό είναι μια ανισότης.


Από την άλλη όμως είναι πολύ σημαντικό, το θεωρώ δηλαδή μία τομή, εφόσον ο Έλληνας πολίτης την τελευταία πενταετία έχει αναμιχθεί πάρα πολύ και σε προσωπικό επίπεδο πλέον, γιατί είναι το προσωπικό του θέμα που διακυβεύεται, είναι λοιπόν ευκαιρία να δείξει ότι αξιολογεί αυτούς οι οποίοι μπορούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, τα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη, αλλά, που είναι πολύ σημαντικό για εμένα, να συμβάλλουν στην διαμόρφωση και της ευρωπαϊκής πολιτικής. Γιατί μπροστά μας έχουμε μία πολύ σημαντική πενταετία, όπου θα διαμορφωθεί η Ευρώπη, μία Ευρώπη στην οποία η Ελλάδα σίγουρα είναι μέσα και θα είναι μέσα”.

Ερωτηθείσα εάν τολμούσε εκ νέου μια υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές, η κ. Τζαβέλλα απάντησε: “Εγώ θέλω να το ξανατολμήσω, παρά το γεγονός ότι εντάσσομαι στους φυσιολογικούς ανθρώπους. Μια γυναίκα που δουλεύω από τα 18 είμαι. Θα ήθελα να το τολμήσω και θέλω να το τολμήσω μέσα σε μία ευρύτερη παράταξη της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς, την οποία θα ήθελα πάρα πολύ να την δω ενωμένη στην Ελλάδα. Να κατεβούμε όλοι μαζί στις Ευρωεκλογές ως μία ενωμένη κεντροδεξιά Ήδη βλέπουμε έναν κατακερματισμό σε όλους τους χώρους, ο οποίος είναι μέγα πολιτικό λάθος αυτών οι οποίοι δημιουργούν τον κατακερματισμό. Η χώρα δεν έχει πολυτέλεια για τέτοιου είδους κατακερματισμούς. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή πολιτική παρουσία και σταθερότητα, γιατί για την Οικονομία και για να μπορέσουμε να βγούμε από αυτή την κρίση, πρέπει να έχουμε πολιτική σταθερότητα, είναι το Α και Ω”. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ