2014-02-14 00:16:32
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ... ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΦΑΠΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΓΑ!
Σα να... μην έπαιζε η Μάλαγα, αντιμετώπισαν τα πράσινα ΜΜΕ την βαριά ήττα της ομάδας τους από την Ουνικάχα με 87-71!

Αυτό που είδαν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα, έγιναν... χαρακίρι και λάθος φιλοσοφία στο παιχνίδι και όχι "κλείδωμα" και... "σκάσιμο" κάποιων παικτών που θεωρούν κλειδιά οι πράσινοι στην ομάδα τους.. 

Ας δούμε αναλυτικά τι αναφέρουν τα πράσινα ΜΜΕ prasini.gr : Ισπανικό… χαρακίρι (photos)

Την τρίτη ήττα του στο Top 16 γνώρισε στην «Μάρτιν Καρπένα» ο Εξάστερος, προδομένος από την κακή αμυντική του λειτουργία.

Το 4-2 στο Top 16 δεν έγινε και πλέον ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική αποκτά χαρακτήρα «ζωής και θανάτου», με τον Παναθηναϊκό να αναζητά μια ακόμη «αναγέννηση» σε αγώνα απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του, τον οποίο φέτος έχει ήδη αποκλείσει από το Κύπελλο Ελλάδας.

leoforos.gr : Αγνώριστος!

Ο Παναθηναϊκός επιλέγοντας έναν ρυθμό που δεν τον γνωρίζει, χάθηκε στην Μάλαγα, γνωρίζοντας την ήττα με 87-71.

Αντί να κάνει το παιχνίδι που γνωρίζει καλύτερα και   να   στηριχθεί   στην   άμυνά   του,   ο Παναθηναϊκός ακολούθησε την φιλοσοφία της Μάλαγα και ξέχασε ακόμη και αυτά που... ήξερε. Οι «πράσινοι» έπαιξαν καλά επιθετικά για ένα ημίχρονο, αλλά σε όλο το παιχνίδι ήταν κάκιστοι αμυντικά, κάτι που δεν άφησαν ανεκμετάλλευτοι οι Ισπανοί.

prasinanea.gr : Έχασε από τα λάθη του

Κακή άμυνα, απώλεια ριμπάουντ και πολλά λάθη, υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό στην τρίτη του ήττα στο TOP-16, χάνοντας από τη Μάλαγα με 87-71
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ