2014-02-14 01:58:06
Φωτογραφία για Συνδρομή στο έργο των βρετανικών Αρχών με αποστολή κλιμακίου της ΕΜΑΚ
Να συνδράμει το έργο των βρετανικών Αρχών με αποστολή κλιμακίου της ΕΜΑΚ προσφέρθηκε η Ελλάδα, ύστερα από επικοινωνία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια με τον Βρετανό Πρέσβη στην Ελλάδα κ. John Kittmer.

Κατόπιν συνεννόησης του Υπουργού με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

Κατόπιν συνεννόησης με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, o Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας ενημέρωσε τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα κ. John Kittmer, στη μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα το απόγευμα, ότι η Ελλάδα προσφέρεται να συνδράμει το έργο των αρμόδιων βρετανικών αρχών στη διαχείριση των προβλημάτων που έχουν προκύψει από τα ακραία καιρικά φαινόμενα τις τελευταίες ημέρες, με την αποστολή κλιμακίου των Ειδικών Μονάδων Αντιμετώπισης Καταστροφών του Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Μ.Α.Κ.).

Ο κ. Kittmer ευχαρίστησε θερμά τον κ. Δένδια και τον διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει στις αρμόδιες βρετανικές αρχές την πρόθεση της Ελλάδας να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων με την αποστολή κλιμακίου της Ε.Μ.Α.Κ.

Για τον ίδιο ζήτημα, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη αποστέλλει σχετική επιστολή στην ομόλογό του Υπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Theresa May. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ