2014-02-14 09:27:27
Φωτογραφία για ''Αντιμνημονιακός Νεοδημοκράτης'' Το ανέκδοτο της εποχής λίγο πριν την πλήρη κατάρρευση...!!!
''Αντιμνημονιακός Νεοδημοκράτης'' είναι το νέο συντομότερο ανέκδοτο της εποχής. 

Όχι γιατί το ένα αποκλείει το άλλο (που ίσως και να το αποκλείει εδώ που τα λέμε) αλλά γιατί ένα σωρό "αντάρτες" της κυβερνώσας παράταξης αυτοβαφτίζονται αντιμνημονιακοί, ξέροντας ότι αυτό πουλάει.

Το ότι ως όψιμοι -και ενίοτε υποκριτικοί- αντιμνημονιακοί δεν έχουν να προτείνουν κάποια άλλη πρακτική λύση, παρά μόνο τους αρέσει η ταμπέλα και προσπαθούν να κλέψουν τη δόξα των "αυθεντικών" αντιμνημονιακών, τους δίνει έξτρα πόντους στη συνείδηση των αφελών ψηφοφόρων.

Μετά τον Τζιτζικώστα που κατεβαίνει ως αντάρτης στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και τον Νικητα Κακλαμάνη που κατεβαίνει στο Δήμο της Αθήνας (και οι δύο φιλοτέχνησαν το προφίλ του Νεοδημοκράτη που πάει κόντρα στις αντιλαϊκές κυβερνητικές πολιτικές,

διευκολύνοντας έτσι τους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους που αντιπαθούν το μνημόνιο να τους ψηφίσουν), έχουμε πλέον τον κύριο Αντρέα Παχατουρίδη.


Διαβάζω εδώ:

A. Παχατουρίδης: Δηλώνει ...αντιμνημονιακός

Νέα εμπλοκή προέκυψε για τη ΝΔ, μετά τον "εμφύλιο" για τον Δήμο Αθηναίων, αυτή τη φορά στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο δήμαρχος Περιστερίου Αντρέας Παχατουρίδης, τον οποίο πληροφορίες ήθελαν ως τον εκλεκτό της Συγγρού για την Περιφέρεια Αττικής, δήλωσε ότι ενδεχόμενη υποψηφιότητά του θα είναι ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική και -κυρίως- αντιμνημονιακή.

Όπως τόνισε, ο επί σειρά ετών δήμαρχος Περιστερίου: «Ακούω το θυμό του πολίτη και δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια».

===

Ο κύριος Παχατουρίδης αφού έμαθε ότι τον θέλει η Νέα Δημοκρατία για Περιφερειάρχη -και άρα μπήκε το όνομά του δυνατά για την κούρσα της πρώτης Περιφέρειας της χώρας- άρχισε να φιλοτεχνεί το προφίλ του.

Και παρ' ό,τι δεν έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις σχετικά με ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, δεν αποκλείω καθόλου μια μεγάλη νίκη του στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές.

Εκτός αν ο νυν Περιφερειάρχης Γιώργος Σγουρός (του Πασόκ) προλάβει και το γυρίσει και αυτός και δηλώσει αντιμνημονιακός! Τότε, ναι, θα έχουμε ντέρμπι.

Αρης Δημοκίδης 
communenews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ