2014-02-14 11:54:26
Φωτογραφία για ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ ...ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΟΣΤΑΡΙΚΑΝΟΙ
Οι επαφές του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ για τον Κάμπελ συνεχίζονται, ο Κοσταρικανός θέλει Ελλάδα και οι συμπατριώτες του αποκαλύπτουν πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αντίπαλο!

Το βλέμμα των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι στραμμένο στην παραμονή του Κάμπελ και οι επαφές με την Αρσεναλ συνεχίζονται. Οι Λονδρέζοι είναι θετικοί στο να τον παραχωρήσουν, αρκεί να βάλουν στα ταμεία τους ένα καλό ποσό, μιας και το καλοκαίρι θα μπουν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Οι ερυθρόλευκοι πιέζουν για το deal, τόσο ο μάνατζέρ του όσο και ο Μίνο Ραϊόλα μιλούν με τον Βενγκέρ, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ώστε οι απαιτήσεις των «κανονιέρηδων» να πέσουν. Όπως προκύπτει και από το περιβάλλον του παίκτη, ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού.

Μπορεί οι Τούρκοι να τόνιζαν πριν λίγες ημέρες πως η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση απόκτησης του Κοσταρικανού, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την πλευρά του 22χρονου ποδοσφαιριστή, μιας και μόνο οι ερυθρόλευκοι είναι σε επίσημες επαφές με την Αρσεναλ!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, έχει σύμμαχο και τον παίκτη, σε ένα… σήριαλ που για πολλούς στην Αγγλία θα έχει happy end για τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φαβορί ο Εντινγκά
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φαβορί ο Εντινγκά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ