2014-02-14 16:16:06
Φωτογραφία για Ασφαλτόστρωση στη Ρ.Φεραίου στις Συκιές από το δήμο Νεάπολης-Συκεών
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 17 έως τις 20 Φεβρουαρίου και αλλαγή στο δρομολόγιο της συγκοινωνιακής γραμμής του ΟΑΣΘ Νο 26-Καλλιθέα.

Μία από τις κεντρικότερες οδούς του δήμου Νεάπολης-Συκεών που συνδέει τις Δημοτικές Ενότητες Συκεών και Νεάπολης, η οδός Ρήγα Φεραίου, παίρνει την επόμενη εβδομάδα τη σκυτάλη στο μεγάλο πρόγραμμα οδοποιίας που εκτελείται την τρέχουσα περίοδο.

Από την προσεχή Δευτέρα 17 έως και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, τα συνεργεία μεταφέρονται στην οδό Ρ.Φεραίου στα όρια της Δ.Ε. Συκεών και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελούνται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Για το λόγο αυτό θα ισχύσουν ειδικές ρυθμίσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στα σημεία όπου θα εκτελεστούν εργασίες.

Τροποποιήσεις θα γίνουν και στα δρομολόγια της αστικής γραμμής «Νούμερο 26-Καλλιθέα» για την όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού
. Ειδικότερα, στην κατεύθυνση ανόδου τα λεωφορεία θα κινούνται στις οδούς Παναγίας Φανερωμένης, Ι.Χατζούδη, Ελ. Βενιζέλου, Ανδ. Παπανδρέου, Φλογητών, Ρ.Φεραίου και Ν.Παρασκευά. Στην κάθοδο θα ακολουθείται η διαδρομή μέσω των οδών Ρ.Φεραίου, Κύπρου, Ανδ.Παπανδρέου, Ελ.Βενιζέλου, Λαγκαδά, Αγ.Δημητρίου, Παπαζώλη, κ.λπ.

Η δημοτική αρχή διαβεβαιώνει ότι θα ολοκληρώσει τις εργασίες εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει ανακοινώσει και καλεί οδηγούς και πεζούς να επιδείξουν κατανόηση και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Να προστεθεί, τέλος, ότι το έργο εντάσσεται στο τεχνικό πρόγραμμα οδοποιίας και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το δημοτικό ταμείο. Ο προϋπολογισμός των εργασιών ασφαλτόστρωσης και οδοποιίας στη Δ.Ε. στις Συκιές, όπου εντάσσεται και η Ρ.Φεραίου, ανέρχεται σε 1.172.551 ευρώ, ενώ ο συνολικός για αντίστοιχα έργα και στις άλλες τρεις Δ.Ε. Νεάπολης, Πεύκων και Αγίου Παύλου είναι 6.187.146 ευρώ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ