2014-02-14 19:08:16
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Αποφασισμένη να προχωρήσει χωρίς εκπτώσεις στην πολιτική των αμφίπλευρων ανοιγμάτων, παρά τις τυχόν διαφωνίες που θα προκύψουν, όπως στην περίπτωση της υποψηφιότητας του Οδυσσέα Βουδούρη, είναι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, παράλληλα με τις εξελίξεις στο Κυπριακό και την εκδήλωση της ερχόμενης Δευτέρας όπου και θα παρουσιαστούν επίσημα ο υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η υποψήφια για την περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου.

Από την πλευρά της η ηγεσία του κόμματος φέρεται ενοχλημένη από τις αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του κ. Βουδούρη, κυρίως διότι, όπως λέει ηγετικό στέλεχος, «όσοι αντιδρούν δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεφύγει από τα στενά όρια του 4% και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην τόσο απαραίτητη και ταυτόχρονα επιτακτική ανάγκη για αλλαγή σελίδας στη χώρα μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες αντίστοιχα προβλήματα συναντά η ηγεσία του κόμματος και στη Θεσσαλονίκη όπου αναζητείται εδώ και καιρό πρόσωπο που να μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το δήμο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ η περίπτωση να στηριχθεί ο νυν δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης «σκοντάφτει» στις ισχυρές αντιδράσεις τοπικών στελεχών του κόμματος.    

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ