2014-02-15 08:36:08
Φωτογραφία για Λουκέτο στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ανδρίτσαινα
Λουκέτο αναμένεται να μπει στην Τράπεζα Πειραιώς πρώην Αγροτική που υπάρχει στην Ανδρίτσαινα. Ήδη σε ενημερωτική επιστολή που απέστειλε προς τους πελάτες της η τράπεζα αλλά και στο Α.Τ. Ανδρίτσαινας, δια του υπεύθυνου του καταστήματος Κρεστένων Δημ. Συλλαϊδόπουλου, γνωστοποιεί ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου , στο κατάστημα Ανδρίτσαινας συναλλαγές θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία η οποία βλέπει την Ανδρίτσαινα μια από τις πλέον ιστορικότερες περιοχές της Ελλάδας αλλά και από τις πιο ορεινές του Νομού Ηλείας να υποβαθμίζεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Πριν 2 χρόνια έκλεισε η Δ.Ο.Υ. Ανδρίτσαινας ενώ έχουν υποβαθμιστεί και οι υπόλοιπες υπηρεσίες όπως τα ΕΛ.ΤΑ , το Α.Τ , αλλά και το Κέντρο Υγείας.

Το κατάστημα της τράπεζας -που στεγάζεται στο καλαίσθητο οίκημα που ανεγέρθηκε με τη μέριμνα του αείμνηστου διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας Βασίλη Καφίρης ο οποίος καταγόταν από την περιοχή - εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους από τους νομούς Ηλείας Αρκαδίας και Μεσσηνίας
. Πλέον οι επαγγελματίες από την ευρύτερη περιοχή, όπως και οι συνταξιούχοι και οι άλλοι κάτοικοι, θα πρέπει να διανύσουν δεκάδες χιλιόμετρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν σε τράπεζες άλλων περιοχών όπως της Κρέστενας ή της Μεγαλόπολης.

Πλέον οι κάτοικοι έχουν έρθει σε απόγνωση καθώς όλος ο πολιτικός κόσμος αλλά και η τοπική αυτοδιοίκηση έχουν ξεγράψει την Ανδρίτσαινα εδώ και μήνες. Άλλωστε η πλειοψηφία των κατοίκων πλέον επιθυμεί την ένταξη της Ανδρίτσαινας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στο Νομό Αρκαδίας και μέσα στους επόμενους μήνες θα καταθέσουν και τις προτάσεις τους οι σύλλογοι της περιοχής.

Πηγή: Φιγαλεία - Τοπικές Ειδήσεις @ Facebook
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ