2014-02-15 10:20:12
Φωτογραφία για «ΔΕΝΕΙ» ΟΛΑΪΤΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Οι «μετοχές» του Μάικλ Ολαϊτάν έχουν ανέβει κατακόρυφα και η διοίκηση του Ολυμπιακού εμφανίζεται έτοιμη να τον καλέσει για... νέο συμβόλαιο.

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα των παικτών που μετά από διαδοχικές καλές εμφανίσεις ανταμείφθηκαν από τη διοίκηση του Ολυμπιακού με ένα καλύτερο συμβόλαιο τα τελευταία χρόνια. Τελευταίος χρονικά ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος λίγο αργότερα βέβαια πήρε και τη μεγάλη μεταγραφή για την Αγγλία, ενώ εκείνος που πρόκειται να τον ακολουθήσει -στο θέμα της ανανέωσης- όπως όλα δείχνουν είναι ο Ολαϊτάν.

Ο Νιγηριανός φορ έχει... «κουμπώσει» στην επίθεση του Ολυμπιακού κι αποτελεί τον Νο1 κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να... τρίβουν τα χέρια τους. Γι' αυτό και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μείνουν άπραγοι, αφού σύμφωνα με το «Goal» πρόκειται να τον καλέσουν το επόμενο διάστημα για να τον επιβραβεύσουν με ένα νέο συμβόλαιο.

Αυτό θα προβλέπει δεδομένα και την ανάλογη αύξηση αποδοχών για τον νεαρό επιθετικό, όπως επίσης και μία σαφώς μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης, αφού ήδη έχουν αρχίσει να ηχούν οι «σειρήνες» του εξωτερικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ