2014-02-15 14:33:41
Φωτογραφία για Συντετριμμένη η Μαστροκώστα για το θάνατο της 87χρονης γιαγιάς της - Έρχεται στην Πάτρα για τα διαδικαστικά της κηδείας
Η διάσημη Ελληνίδα γυμνάστρια και παρουσιάστρια είναι συντετριμμένη μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου της αδερφής της γιαγιάς της.

Η ίδια με την είδηση του κακού μαντάτου λιποθύμησε με αποτέλεσμα ο σύζυγός της ν΄αφήσει την προπόνηση και να επιστρέψει στο σπίτι τους.

Πληροφορίες θέλουν τη γνωστή τηλεπερσόνα με το σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα να καταφθάνουν στην Πάτρα όπου και θα φροντίσουν για την κηδεία αλλά και για να μάθουν από τον Ιατροδικαστή τα πραγματικά αίτια του θανάτου.

Το TLIFE επικοινώσησε με τη Γωγώ Μαστροκώστα η οποία ήταν σοκαρισμένη και στεναχωρημένη με τον ξαφνικό χαμό της γιαγιάς της. Η άτυχη γυναίκα ήταν αδερφή της γιαγιά της και μάλιστα επειδή δεν είχε παιδιά, έδωσαν στη Γωγώ το όνομά της. Για αυτό το λόγο μάλιστα είχε μεγάλη αδυναμία στη εγγονή της Γωγώ, αλλά και η Γωγώ σε εκείνη.

Όπως αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, η γιαγιά της έμενε μόνη της στο σπίτι μετά το θάνατο του άνδρα της και δεν έφευγε παρά το γεγονός ότι οι συγγενείς την παρότρυναν να μείνει μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γωγώ Μαστροκώστα είχε επισκεφτεί τηγιαγιά της το καλοκαίρι και πως οι δυο τους είχαν εξαιρετικά καλή σχέση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ