2014-02-15 15:17:06
Φωτογραφία για Καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Κρέστενα
Η περίοδος της Αποκριάς ξεκίνησε και μαζί της, οι προετοιμασίες για το 21ο Καρναβάλι στην Κρέστενα του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014. Όπως πάντα η φαντασία, το κέφι, ο ενθουσιασμός, ο αυθορμητισμός αποτελούν τα βασικά συστατικά των εκδηλώσεων που με μεγάλη χαρά προετοιμάζουν σύλλογοι, φορείς, μαθητές, νέοι και νέες από όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

Μια καλή ευκαιρία για διασκέδαση, χορό, τραγούδι, πειράγματα. Θέματα εμπνευσμένα από τη σύγχρονη ζωή, αλλά και την παράδοση, δοσμένα με τέτοιο τρόπο από τους καρναβαλιστές, ώστε όλοι όσοι παρακολουθήσουν ή συμμετάσχουν στο καρναβάλι να λάβουν μηνύματα αισιοδοξίας να γεμίσουν τις ψυχές τους με όμορφες εικόνες και γιατί όχι να ξεφαντώσουν!

Τα μεγάλα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν τη χώρα μας και τον Δήμο μας ταυτόχρονα δεν εμποδίζουν τη Δημοτική Αρχή η οποία στηρίζει για μια ακόμα φορά τις εκδηλώσεις αυτές και βοηθά σε όλη την καρναβαλική προετοιμασία.


Επομένως, οπλιστείτε με χιούμορ και ζωντάνια, φορέστε την πιο αστεία μάσκα σας κι ελάτε την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς να διασκεδάσετε στα Κρέστενα όχι μόνον σαν θεατές, αλλά κι ως συμμετέχοντες Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες του Δήμου στα τηλέφωνα 2625 0 23554, 2625 0 23763 και με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κρεστένων, στο τηλέφωνο 6972215931. Αφήστε πίσω σας, έστω και για λίγο τη ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας και δείτε τη ζωή από διαφορετική οπτική γωνία προβάλλοντας το πιο ωραίο σας χαμόγελο!

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ