2014-02-15 15:40:16
Φωτογραφία για ΤΣΕΚΑΡΕ ΣΠΑΝΙΔΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δεν σταματούν οι δοκιμές από την ακαδημία του Ολυμπιακού με ποδοσφαιριστές απ’ όλη την Ελλάδα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν τσεκάρει κάποια παιδιά με τις ομάδες τους και από εκεί και πέρα καλούν αυτούς που θέλουν στο Ρέντη, προκειμένου να δοκιμαστούν από τους προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας και να παρθούν οι όποιες αποφάσεις για το μέλλον του κάθε παιδιού.

Από τα Χριστούγεννα και μετά οι ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει σε αρκετές δοκιμές ποδοσφαιριστών και μάλιστα αυτές τις ημέρες δοκιμάστηκε και ένα παιδί από την ομάδα ΑΟ Λουτρακίου. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Σπανίδη, ο οποίος πέρασε τις πύλες του Ρέντη με τους προπονητές της ακαδημίας του Θρύλου να τσεκάρουν τον μικρό, όπως αναφέρει ο «Γαύρος».

Όλο αυτό το διάστημα οι ερυθρόλευκοι έχουν δει πολλά παιδιά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με στόχο να βρουν αυτό που θέλουν και ενόψει των σχεδιασμών των ομάδων για την καινούργια σεζόν να προχωρήσουν και στις μεταγραφές που χρειάζονται για το καλοκαίρι.

Αλλωστε οι κινήσεις για την καινούργια χρονιά έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, προκειμένου να είναι έτοιμοι οι ερυθρόλευκοι για το καλοκαίρι που «ανοίγουν» και πάλι οι μεταγραφές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ