2014-02-15 18:32:21
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑΪΤΑΝ
Δημοσιεύματα ανέφεραν πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τον Μάικλ Ολαϊτάν για την επέκταση της συνεργασίας τους, όπως έχουμε αναφέρει, αλλά αυτές διαψεύστηκαν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ιστοσελίδα της Νιγηρίας επικοινώνησε με το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Αφρικανό επιθετικό και η απάντηση που έλαβε σχετικά με το θέμα είναι πως οι φήμες αυτές απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 και λεγόταν πως μετά τις καλές εμφανίσεις του και το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει οι ερυθρόλευκοι σκόπευαν να του κάνουν αναπροσαρμογή αποδοχών, αλλά και ρήτρας, κάτι που φαίνεται να μην ισχύει.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "allnigeriasoccer.com", γράφει: «Σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Ολαϊτάν, Πασχάλη Τουντούρη, μας ειπώθηκε ότι τα σενάρια για συνομιλίες του Ολυμπιακού με τον παίκτη περί αναπροσαρμογής του συμβολαίου του, είναι μακριά από την πραγματικότητα» και συνεχίζει με τις δηλώσεις που πήρε από τον μάνατζερ του παίκτη.


«Ο Ολαϊτάν είναι μόνο έξι μήνες στην ομάδα, είμαστε στο μέσο μιας πολύ συναρπαστικής χρονιάς. Είναι αφοσιωμένος στο να συνεχίσει την σκληρή δουλειά για τον Ολυμπιακό για να πετύχει όλους τους στόχους. Όταν έρθει, εάν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα εμπιστευτούμε τη διοίκηση. Και είμαστε σίγουροι ότι ο Μάικλ θα ανταμειφθεί πολύ καλά από τον Ολυμπιακό. Στο μεταξύ, οι Νιγηριανοί φίλαθλοι ας απολαύσουν τον Ολαϊτάν στα ματς του Champions League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ