2014-02-16 15:40:37
Φωτογραφία για Τι κάνει το photoshop στις «κανονικές» γυναίκες - Γιατί δεν χάρηκαν την αλλαγή
«Πάντα ήθελα να είμαι έτσι. Αλλά τώρα που το βλέπω, αναρωτιέμαι γιατί ήθελα να δείχνω αυτή την εικόνα». Αυτή ήταν η αντίδραση μίας γυναίκας, αντικρίζοντας τη φωτογραφία της έπειτα από μία επαγγελματική... περιποίηση από το photoshop, σε βαθμό που δεν αναγνώριζε τον εαυτό της.

Το BuzzFeed αποφάσισε να προσκαλέσει τέσσερις «κανονικές» γυναίκες να πάρουν μέρος σε μία επαγγελματική φωτογράφιση και μετά ζήτησαν από έναν ειδικό να επεξεργαστεί την εικόνα τους σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορούσαν να σταθούν στο εξώφυλλο περιοδικού.

Αν και το αποτέλεσμα ήταν αντικειμενικά όμορφο, οι γυναίκες που πόζαραν δεν ενθουσιάστηκαν. «Ξέρω τον εαυτό μου και αυτό φαίνεται πραγματικά... διαφορετικό», είπε η μία από εκείνες, σύμφωνα με την Huffington Post.

Και οι τέσσερις συμφώνησαν πως το τελικό αποτέλεσμα δεν απεικόνιζε τον πραγματικό εαυτό τους, αφού η επεξεργασία με το photoshop είχε αφαιρέσει όλες τις ατέλειες που ήταν σημαντικές για την ταυτότητά τους. «Μου αρέσουν οι φακίδες μου. Νομίζω ότι μου δίνουν τύπο», είπε η μία από αυτές για παράδειγμα.

Πηγή: iefimerida
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ