2014-02-16 18:34:14
Φωτογραφία για ΦΤΑΙΕΙ Η... ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΟΥΜΑΧΕΡ!
Το κράνος του Μίχαελ Σουμάχερ διαλύθηκε, αλλά η κάμερα έμεινε ανέπαφη!

Κι ενώ τόσο καιρό αυτό αποτελούσε «όπλο» για να μάθουν τα αίτια του τρομερού ατυχήματος που είχε ο Γερμανός πιλότος στις γαλλικές Άλπεις, τελικά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", οι ειδικοί φτάνουν στο συμπέρασμα πως η κάμερα ευθύνεται για τα χτυπήματα στο κεφάλι που τον κρατούν ακόμα στο νοσοκομείο και σε κρίσιμη κατάσταση!

Η γαλλική ακαδημία σκι, «Ensa», που μεταξύ άλλων ερευνά την υπόθεση, φέρεται να κατέληξε στο γεγονός πως το κράνος δεν άντεξε λόγω της ύπαρξης της κάμερας, την οποία είχε ο «Σούμι» γιατί ήθελε να απαθανατίσει τον γιο του. «Το κράνος διαλύθηκε εντελώς, έγινε κομμάτια. Στην “Ensa” πήραν το ένα κομμάτι και είδαν πως το υλικό ήταν εντάξει. Αλλά γιατί να εκραγεί κατά την πρόσκρουση; Εδώ έρχεται το θέμα της κάμερας. Στο εργαστήριο εξετάζουν να δουν αν η τοποθέτηση της κάμερας έκανε πιο ευάλωτο το κράνος», δήλωσε πηγή που βρίσκεται μέσα στην γαλλική ακαδημία σκι.

Κι όλα αυτά την ώρα που οι γιατροί προσπαθούν να «ξυπνήσουν» τον Σουμάχερ από το κώμα. Η σύζυγός του, Κορίνα παραμένει στο πλευρό του νύχτα-μέρα, ενώ στην τελευταία ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρεται ότι: «Όπως σας έχουμε διαβεβαιώσει εξ αρχής, θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για ό,τι σημαντικό αφορά την κατάσταση του Μίχαελ. Φοβόμαστε πως η διαδικασία αφύπνισης θα πάρει πολύ καιρό. Η οικογένεια συνεχίζει να πιστεύει πως ο Μίχαελ θα συνέλθει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ