2014-02-16 19:36:04
Φωτογραφία για Ο... ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑ ΣΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.!
Πολύς λόγος γίνεται στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το εάν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα ο Πατρίς Εβρά.

Το συμβόλαιο του Γάλλου αριστερού μπακ, λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο η αγγλική «Sunday Times» αναφέρει έναν... ειδικό όρο στο συμβόλαιό του που είχε υπογράψει το 2011. Σύμφωνα με αυτό, εφ’ όσον ο διεθνής αμυντικός συμπληρώσει μέσα στην σεζόν έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών θα έχει την δυνατότητα να ανανεώσει το συμβόλαιό του χωρίς να έχουν λόγο οι «κόκκινοι διάβολοι».

Ο εδώ και 8 χρόνια αριστερός οπισθοφύλακας της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού, έχει παίξει στα 25 από τα 26 παιχνίδια των «μπέμπηδων» με το ίδιο μέσο να υποστηρίζει ότι έχει επιτευχθεί ο... «στόχος» των συμμετοχών. Έτσι, το μόνο που απομένει είναι να αποφασίσει πότε και αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ο ίδιος ο Εβρά.

Πιστεύεται πάντως πως εάν δεν βρει μέχρι την λήξη της υπάρχουσας συμφωνίας καλύτερη πρόταση από τα 7,34 εκατ. ευρώ που λαμβάνει ετησίως, θα «καθίσει» πάνω στο συμβόλαιό του και θα ανανεώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ