2014-02-16 22:38:55
Φωτογραφία για ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ... «ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ»
Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, που έκανε λόγο για... διαφορετικά κριτήρια στα σφυρίγματα.

Έξω φρενών ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που εξωτερίκευσε τα παράπονά του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

Συγκεκριμένα είπε:

"Το παιχνίδι είχε δύο όψεις,. Η μία όψη ήταν αυτό που έπαιξαν οι παίκτες και η άλλη το πώς σφύριξαν οι διαιτητές. Σαν ΠΑΟΚ έχουμε πολλά παράπονα γιατί τις ίδιες φάσεις οι διαιτητές τις σφύριξαν διαφορετικά για τις δύο ομάδες. Την τελευταία στιγμή είχαμε πρόβλημα με τον Μπόγρη και θέλαμε να παίξουμε με γρήγορους ψηλούς για να δημιουργήσουμε προβλήματα. Ξεκινήσαμε καλά και μετά ο Ολυμπιακός έβαλε την μπάλα στην ρακέτα και βρήκε λύσεις. Μετά αντιδράσαμε, δείξαμε πως θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και θα έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα στο τέλος.

Ηταν τρεις-τέσσερις φάουλ που ήταν ίδιες και που δόθηκαν φάουλ αλλά δεν δόθηκαν φαουλ αντίστοιχα πάνω στους παίκτες μου
. Θέλουμε να παίζουμε με ίδιους κανόνες, κανένας από τον ΠΑΟΚ δεν έχει πάει στην κλήρωση των διατητών και βλέπετε τι γίνεται εκεί που διαμαρτύρονται για ένα σφύριγμα. Στο τέλος θέλαμε να παίξουμε ένα πικ εν ρολ στο κέντρο και οι υπόλοιποι παίτες να είναι έτοιμοι για σουτ εφόσον δεχτούν παγίδα".

* Eμείς να κάνουμε μόνο μία ερώτηση στον Κο Μαρκόπουλο... Τόσα χρόνια που είναι στα γήπεδα, έχει δει στην ίδια φάση να κάνουν φάουλ στον παίκτη που επιχειρεί το κάρφωμα, ενώ ταυτόχρονα να τραβούν και το... στεφάνι και οι διαιτητές να μη σφυρίζουν ΤΙΠΟΤΑ; 

Η αναφορά φυσικά για τη φάση που σώριασαν τον Ντάνστον στο παρκέ οι παίκτες της ομάδας του... Για να μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε, όχι τίποτ'άλλο Φυσικά καταλαβαίνουμε ότι πάντα... ενοχλεί η ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά τι να κάνουμε... Έτσι είναι η ζωή!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παναθηναϊκός-Νέα Κηφισιά 72-59
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παναθηναϊκός-Νέα Κηφισιά 72-59
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ