2014-02-17 14:47:23
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ή ΑΛΛΙΩΣ... ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ!
Ο Ολυμπιακός είναι πλέον είκοσι βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, μετά την ήττα της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Τρίπολη, και οι ερυθρόλευκο» είναι έτοιμοι να σφραγίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Το αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν τον φετινό τίτλο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 2 Μαρτίου στο Καραϊσκάκη, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Αν λοιπόν ο Ολυμπιακός κερδίσει τον ΟΦΗ στην Κρήτη και ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει τον Πανθρακικό στην Τούμπα ή τον Εργοτέλη στην Κρήτη, τότε οι ερυθρόλευκοι με νίκη επί των «πράσινων» στο "Γ. Καραϊσκάκης" κατακτούν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά μάλιστα τη μεθεπόμενη αγωνιστική, ο Εργοτέλης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στις πέντε και τέταρτο και ο Ολυμπιακός θα γνωρίζει λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα στο "Ναό" αν το συγκεκριμένο ματς θα έχει και χαρακτήρα φιέστας για τους ερυθρόλευκους. Οπως κι αν έχουν όμως τα πράγματα, η μαθηματική κατάκτηση και του φετινού τίτλου από τον Ολυμπιακό είναι θέμα... διαδικαστικό.

Αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να σφραγίσει τον τίτλο στο ματς με τον Παναθηναϊκό, τότε θα έχει την ευκαιρία να το πετύχει μια εβδομάδα αργότερα, μέσα στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ