2014-02-17 16:56:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Φόρεσαν καλσόν, απομνημόνευσαν αριθμούς και μάζεψαν φρούτα στο καπέλο τους – Δείτε φωτο
Με έντονα καρναβαλικά χρώματα, διάθεση χαράς και εξωστρέφειας και πολύ καλή ροή εξελίχτηκε η φάση της πλατείας του 49ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2.30 μμ στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Η πλατεία Γεωργίου φόρεσε τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τους κυνηγούς και 77 πληρώματα ήταν εκεί ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα της Ομάδας του Κρυμμένου Θησαυρού.

Για τη συγκεκριμένη φάση φρόντισε η οργανωτική ομάδα του 49ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που είχε σχεδιάσει τρία παιχνίδια που απαιτούσαν ταχύτητα, μνήμη, ισορροπία, επιδεξιότητα και προπαντός χιούμορ, κέφι και γνήσια καρναβαλική διάθεση. Τα παιχνίδια ήταν προσαρμοσμένα έτσι ώστε να τα παρακολουθήσουν και οι θεατές. Ο ηλιόλουστος καιρός του Πατρινού Καρναβαλιού στάθηκε σύμμαχος για κυνηγούς και κοινό.

Οι σχετικές οδηγίες είχαν δοθεί από τη ραδιοφωνική μετάδοση της Παρασκευής:


«Σας ενημερώνουμε, ότι για την Κυριακή 16-2-2014 για τα παιχνίδια που θα γίνουν στην Πλατεία Γεωργίου το μέλος του γκρουπ σας, που θα συμμετέχει στα παιχνίδια, θα πρέπει να φοράει μέσα από τα ρούχα του αθλητικό σορτσάκι. Βέβαια αν δεν κρυώνει ας έλθει μόνο με σορτσάκι γιατί έχουμε παραγγείλει ηλιοφάνεια».

Και όπως είχε παραγγελθεί, η ηλιοφάνεια "σερβιρίστηκε" κάνοντας ακόμη πιο διασκεδαστική και απολαυστική την εμπειρία του παιχνιδιού.

Τα τρία παιχνίδια που δοκιμάστηκαν τα πληρώματα, ήταν:

-Καλούνταν να δουν για πολύ λίγο χρόνο 18 νούμερα στη σειρά και κατόπιν αφού αποσύρονταν το χαρτί με τα νούμερα, έπρεπε να γράψουν στο χαρτί τα νούμερα με τη σωστή σειρά με την οποία τα είχαν δει

-Καλούνταν να φορέσουν 5 καλτσόν το ένα πάνω από το άλλο

-Καλούνταν να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα φρούτα τους πετούσαν σε μια λεκάνη-καπέλο και μετά φορώντας το καπέλο αυτό και περνώντας δυο εμπόδια έπρεπε να φτάσουν στον τερματισμό και να τα παραδώσουν από το καπέλο τους.

Ήταν μια άκρως διασκεδαστική εμπειρία για τους συμμετέχοντες και τους θεατές, που έβγαζε γέλιο και απαιτούσε δεξιότητες από τους κυνηγούς,… ντυμένες πάντα με πολύ πολύ καρναβαλικό πνεύμα.

Tη φάση της πλατείας παρουσίασε ο Τζίμης Πολίτης.

Το 49ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού θα συνεχιστεί το επόμενο τριήμερο Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής 21-23/2/2014, όπου και θα κορυφωθεί.

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 θα γίνει η ραδιοφωνική μετάδοση των θεμάτων του Δημάρχου Πατρέων, των χορηγών του Πατρινού Καρναβαλιού και της Ομάδας του Κρυμμένου Θησαυρού (Β΄ Τμήμα).

Την ίδια μέρα στις 21.15 το παιχνίδι προβλέπει «Γερμανικό Δακτύλιο», το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 12.00 στην πλατεία Γεωργίου θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια πλατείας, ενώ την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 15.00 θα αρχίσει το παιχνίδι για την εύρεση του 49ου Κρυμμένου Θησαυρού και στις 20.00 της ίδιας μέρας τα πληρώματα θα παραδώσουν τη σακούλα τους.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ