2014-02-17 17:54:34
Φωτογραφία για ΣΛΟΥΚΑΣ : ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Ο Ολυμπιακός πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το «PAOK Sports Arena» και ένας από τους παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε οι ερυθρόλευκοι να πάρουν τη νίκη, ο Κώστας Σλούκας, μίλησε στο "Superbasket.gr" για τη νίκη της ομάδας του, το ροτέισιον, αλλά και το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα.

Λίγη ώρα μετά το αγχωτικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ κι ενώ η ερυθρόλευκη αποστολή ετοιμαζόταν να αναχωρήσει με προορισμό να επιστρέψει στη βάση της, ο Κώστας Σλούκας μίλησε αρχικά για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά στο τέλος δείξαμε ψυχραιμία και με σωστή τακτική καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να το κερδίσουμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα γκαρντ.

Εν συνεχεία, η κουβέντα πήγε στο ροτέισιον που προσπάθησε να κάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει και του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (20/02, 21:45)
. Ο «Σλούκυ Λουκ» υπερασπίστηκε τον προπονητή του: «Σίγουρα θέλαμε να φυλάξουμε δυνάμεις για Παναθηναϊκό. Ο προπονητής κάτι είχε στο μυαλό του γι” αυτό και έκανε ροτέισιον. Ο Βασίλης (Σπανούλης), ο ηγέτης της ομάδας γι” αυτό δεν μπήκε στο τέλος. Νομίζω πως δικαιώθηκε ο προπονητής και ξεκούρασε και τους παίκτες».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον «εμφύλιο» κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, που είναι τελικός για εμάς. Πρέπει να το κερδίσουμε για να έχουμε τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ