2014-02-17 18:09:27
Φωτογραφία για Zώδια: Πως θα είναι τα εpωτικά σας αυτή την εβδομάδα;
Τι λένε τα Άστρα για τα εpωτικά των ζωδίων από 17/2 έως και 21/2;

ΚΡΙΟΣ

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την μεγάλη ευκαιρία να δείτε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που τελικά γίνεται με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι ήξεις αφήξεις και να σας έχει κουράσει. Για αυτό θα είστε μεν συναισθηματικοί αλλά πολύ αποφασιστικοί. Ο Παρθένος θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι. Για αυτό θα στηρίξετε με όλη σας την δύναμη την ανανέωση ή μια νέα επιλογή που έρχεται με φόρα στην ζωή σας. Η δουλειά σας απορροφάει αλλά τελικά στο τέλος της ημέρας έχετε την διάθεση και να βγείτε αλλά και να μοιράζεστε από κοινού εμπειρίες. Η ευαισθησία ενός Καρκίνου ίσως σας συγκινήσει πιο εύκολα από εδώ και πέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εμπειρία που έχετε αποκτήσει όλο αυτό τον καιρό σίγουρα θα σας έχει δυναμώσει γιατί δεν ήταν και η καλύτερη περίοδος για σας. Αντίθετα, από τις 19 του μηνός και μετά θα κινείστε με αποτελέσματα και το άγχος σας για καλύτερη επικοινωνία θα φύγει τελείως
. Αν έχετε ευαισθησίες θα καταλάβετε περισσότερο τον Καρκίνο, Σκορπιό ή Αιγόκερω. Με τον Τοξότη θα γίνει κάτι καλό γιατί μαζί του περνάτε ωραία αλλά πιθανόν να μην εμπιστεύεστε την διάθεση για ελευθερία που έχει. Ίσως να φοβόσαστε ότι δεν θα γίνει ποτέ απόλυτα δικός σας. Όμως αξίζει η προσπάθεια γιατί μην ξεχνάτε είναι και ένα από τα καρμικά σας ταίρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκεί που πατούσατε καλά και η σκέψη σας βοηθούσε ώστε να φτιάξετε μια θετική επικοινωνία ίσως τώρα να συνεχίσετε να επικοινωνείτε με το ίδιο τρόπο αλλά ο επηρεασμός από κάποιες εξωτερικές συνθήκες θα σταματήσει την ροή και την ευκολία με τον Τοξότη γιατί θα υπάρχουν μπερδέματα, λύπη και πιθανόν και τάση για μια μικρή αποχή αν η σχέση δεν έχει δέσει ακόμα καλά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι σταθείτε στο ύψος των δυσκολιών και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτες ημέρες γιατί θα δεχτείτε επιρροές που είναι κάπως αμφίβολες. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα συνεχίσετε να λαμβάνετε καλά μηνύματα αλλά θα χρειαστεί από την πλευρά σας μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινάει μια περίοδος που θα δικαιωθείτε με κάθε τρόπο. Μερικοί από εσάς, οι περισσότερο διαισθητικοί, ίσως να έχετε διαλέξει από τις 19/2 και μετά να κάνετε ανακοινώσεις ή να προχωρήσετε σε γάμο ή συμβίωση. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε μια καλύτερη ψυχολογική κατάσταση αλλά και θα έχετε μεγαλύτερη τύχη σε νέες γνωριμίες. Υπάρχει όμως ακόμα η διαφοροποίησή σας σε θέματα επικοινωνίας γιατί βλέπετε ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δεν έχει κοινά ενδιαφέροντα με εσάς ή δίνει περισσότερο σημασία στους φίλους του. Ο αυθορμητισμός σας θα είναι κάπως ακραίος για αυτό χρειάζεστε ένα μέτρο και κυρίως με τον Κριό.

ΛΕΩΝ

Ενώ οι συνθήκες με κάποιο τρόπο σας έφερναν πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιέφερε και εσείς έπρεπε να δείξετε την συντροφικότητά σας, τώρα θα χρειαστεί να ξεχάσετε ακόμα περισσότερο την ατομικότητά σας και να γίνετε συναισθηματικά ένα μαζί του, κυρίως με έναν Ιχθύ. Αν όμως σας ενδιαφέρει, αληθινά θα χρειαστεί να ακολουθήσετε και τους δικούς του ρυθμούς. Αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα απολαύσετε εύκολα την σχέση με έναν Κριό, Ζυγό ή Τοξότη. Συγχρόνως, για να τραβήξετε ένα μεγαλύτερο πρόσωπο που μπορεί να είναι Σκορπιός, πιθανόν να χρειαστεί από την πλευρά σας να γίνετε περισσότερο ποιοτικοί για να μπορέσει να σας εμπιστευτεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενώ είχατε βγάλει στην επιφάνεια δείγματα αναρχίας και ίσως να κάνατε κάποιες αλλαγές ακόμα και μέσα στην υπάρχουσα σχέση σας, θα συνεχίσετε να σκέφτεστε κάπως πρωτοποριακά αλλά μπορεί να είστε πιο μπερδεμένοι συναισθηματικά. Αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα επηρεαστείτε από την συμπεριφορά του ατόμου που είστε μαζί και πιθανόν να χάσετε ένα μέρος από την αληθινή σχέση. Για αυτό μην βγάλετε συμπεράσματα πρόωρα για τα αισθήματα ενός ατόμου που λέει πολλά λόγια αλλά οι πράξεις του προς τα παρόν δεν πείθουν. Χρειάζεστε χρόνο για να βγουν οι σωστές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε βρει κάπως την ταυτότητά σας αλλά ίσως να μπερδευτείτε κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες εάν σχετίζεστε με έναν αιθεροβάμονα Ιχθύ. Για αυτό δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια γιατί μπορεί να κολλήσετε και εσείς και να γίνουν λάθη και από την πλευρά σας. Η σημαντικότητα που σας διακρίνει λόγω του Άρη στον Ζυγό σας δημιουργεί μια καλή εικόνα και μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε περίπτωση που είστε μόνοι σας ακόμα. Αν οι συνθήκες πιέζουν να είστε με ένα Αιγόκερω γιατί δεν μπορείτε να κάνετε τώρα πίσω, αν δείξετε μεγαλύτερο συναίσθημα και προσοχή κάτι να γίνει. Αν συνεχίζετε να είστε μαζί χωρίς να έχετε κάνει γνωστές τις προθέσεις σας πιθανόν να σας πιέζει για γάμο και οικογένεια αλλά με το δίκιο του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περνάει η περίοδος που ήταν όλα ακαταλαβίστικα για σας. Τώρα από τις 19.2 θα νιώσετε περισσότερο ο εαυτός σας γιατί το βαθύ σας συναίσθημα θα βρει τρόπο να εκφραστεί και θα γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι και πολύ δοτικοί. Ο έρωτας είναι η ενέργεια που σας αλλάζει προς το καλύτερο αλλά συγχρόνως σας κάνει να τα βλέπετε όλα πολύ αισιόδοξα και αυτό θα σας κάνει σίγουρα να τον συναντήσετε. Πιθανόν όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες να είστε τόσο ευαίσθητοι, αισθηματίες και τρυφεροί που να μπορέσετε να ξεπεράσετε ακόμα και κάποιες δυσκολίες που είχατε με το πρόσωπο που είστε μαζί από το παρελθόν. Ίσως με αυτό τον τρόπο να γαληνέψετε περισσότερο και να σβήσετε ό, τι σας κυνηγάει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε μεν μια σημαντική ευκολία, κυρίως οι του τρίτου δεκαήμερου, και χειρίζεστε πολύ καλά τις σχέσεις σας. Η σημαντικότητα ενός Ιχθύ θα σας βάλει σε συναισθηματική περιπέτεια γιατί έχετε κάποια κοινά σημεία αλλά είναι δύσκολη η επικοινωνία. Η λύπη που μπορεί να νιώθετε για ένα πρόσωπο ίσως να μην βοηθάει να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να κρατάτε μια κατάσταση πιθανόν και αρρωστημένη επειδή πιθανόν να το λυπόσαστε και να μην του λέτε την αλήθεια ξεκάθαρα. Το Λιοντάρι ίσως να είναι ένας συνδυασμός πολύ σημαντικός για σας γιατί είστε οι μόνοι που μπορείτε να χειρίζεστε το εγώ του χωρίς να υποκύπτετε και να χάνετε την δική σας προσωπικότητά. Με τον Δίδυμο μπορεί να υπάρχουν διάφορες αντιφάσεις και χρειάζεστε να είστε πολύ προσεκτικοί στα λόγια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πιο εύκολο αυτή την περίοδο να πετύχετε μια καλύτερη επαφή με ένα άτομο που ίσως να είχατε ψυχρανθεί ή απομακρυνθεί. Η παρουσία σας θα είναι σημαντική επειδή θα κερδίσετε με το σπαθί σας μια εύκολη νίκη και θα επικρατήσετε πιο εύκολα με έναν Παρθένο ή Ιχθύ γιατί θα δει την αληθινή σας καρδιά που συνήθως κρύβετε πολύ βαθιά για λόγους ασφαλείας. Με τον Καρκίνο ίσως να είναι η περίοδος που θα δεθείτε περισσότερο και η απόφαση από κοινού για συμβίωση θα είναι ένα καθοριστικό σημείο για την μετέπειτα εξέλιξή σας. Ένα ταξίδι που είναι να κάνετε ίσως επαγγελματικό και πολύ μακρινό θα σας φέρει και την γνωριμία ενός ατόμου που θα σας πηγαίνει γάντι γιατί μερικές φορές η ζωή έχει εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής θα παραμείνει στο ζώδιό σας, οπότε θα κρατήσετε ένα μέρος της επαφής με την δική σας πραγματικότητα η οποία είναι ελευθερία, φιλία και σεβασμός στις αρχές σας χωρίς να καταπατάει κανένας την προσωπικότητά σας. Το καλό όμως είναι ότι θα βρείτε ανταπόκριση γιατί θα αλλάξετε και εσείς εν μέρει και θα δείξετε περισσότερο αυτό το συναισθηματικό σας πρόσωπο. Η νέα ευκαιρία από τον Καρκίνο θα έρθει και αν θέλετε να είστε μαζί θα έχετε ένα επιπλέον αβαντάζ. Θα τον καταλαβαίνετε πιο εύκολα και θα μπορείτε να δείτε σφαιρικά την προσωπικότητά του. Η επαγγελματική σας κατάσταση επηρεάζει αρκετά την προσωπική σας ζωή αλλά όσο μπορείτε σταματήστε να το κάνετε αυτό γιατί χάνετε αρκετές φορές την επαφή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινάει μια περίοδος για σας όπου ο Ήλιος που θα μπει στο ζώδιο σας από τις 19/2 θα σας δώσει μια άλλη διάσταση γιατί θα εκφράσετε πιο εύκολα τον εαυτό σας και θα μπορέσετε να ελιχθείτε. Το να δώσετε και να πάρετε είναι το πιο εύκολο για σας αρκεί να ξεκαθαρίσετε με ποιο πρόσωπο γιατί μερικές φορές μπλέκεστε με δυο άτομα και στο καθένα βρίσκετε κάτι διαφορετικό. Ο Ζυγός θα σας ανατρέψει κάποια σχέδια αλλά αν θέλετε να είστε μαζί σίγουρα θα πρέπει να του λέτε την αλήθεια. Με τον Σκορπιό έχετε πολλά κοινά σημεία και ίσως μέσα από μια επαγγελματική συνεργασία να έρθετε πιο κοντά. Το Λιοντάρι είναι κοντά σας αλλά θέλει αν είστε σε απόσταση να μην περιμένετε να σας κτυπήσει αυτό την πόρτα. Αντίθετα πρέπει να κάνετε πολλά για να αποδείξετε ότι το θέλετε.

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ