2014-02-17 18:47:23
Φωτογραφία για marca.com : Ο ΜΙΤΣΕΛ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
Σε οκτώ ημέρες ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και θα τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να προκριθεί στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλό τους πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν και μπροστά από Μπενφίκα και Άντερλεχτ. Μάλιστα επειδή ο Μίτσελ δεν είναι κάποιος τυχαίος, αλλά μια από τις σελίδες του «χρυσού» βιβλίου της Ρεάλ Μαδρίτης, οι αναφορές για το πρόσωπό του είναι πολλές και κολακευτικές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "marca.com", η οποία πιστώνει μεγάλο βαθμό επιτυχίας στον προπονητή του Ολυμπιακού. Ναι μεν αναφέρεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί και αυτό είναι αλήθεια, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως ο Θρύλος τα έβαλε στα ίσα με μια εκ των φαβορί του Champions League (Παρί), ενώ με την Μπενφίκα και την Άντερλεχτ έπαιξε πολύ καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο.

«Ένας γίγαντας όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει δύσκολους καιρούς όπως η Μίλαν. Ο Μίτσελ έχει πιθανότητες, αλλά έχει ήδη γράψει ιστορία προκρινόμενος από τον όμιλο του Champions League», γράφει το δημοσίευμα για τον Ισπανό τεχνικό του Θρύλου, ο οποίος θέλει να συνεχίσει να γράφει κι άλλη ιστορία στον ερυθρόλευκο πάγκο κόντρα στους Άγγλους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καταργεί τα passwords η Google
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καταργεί τα passwords η Google
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ