2014-02-17 19:14:27
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVA ΤΟ ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 7ης ΑΓ. ΤΟΥ ΤΟΡ-16 ΤΗΣ EUROLEΑGUE
Το πρόγραμμα μεταδόσεων της 7ης αγωνιστικής του ΤΟΡ-16 της Euroleague ανακοίνωσε η Nova, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει ο "εμφύλιος" του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αγώνας που θα μεταδοθεί παράλληλα και απο τη Δ.Τ. όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

«Legend Stories», Τρίτη 18/2, 20:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD

Pre Game Show 20/2, 21:00 Novasports 3

Live ο αγώνας 20/2, 21:45 Novasports 3

Super Euroleague 20/2, 23:30 Novasports 3

Η ώρα για την ευρωπαϊκή μάχη ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό έφτασε στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports 3 τον ελληνικό «εμφύλιο» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του TOP-16 στην Euroleague Basketball. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας, στο σχόλιο ο προπονητής Φώτης Κατσικάρης, ενώ στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι οι Νικήτας Αυγουλής και Χρήστος Καούρης.


Τα κανάλια Novasports πιστά στην υπόσχεση τους «Όλα για την ομάδα σου» θα βάλουν τους συνδρομητές από νωρίς στο κλίμα του μεγάλου αγώνα, με το pre game show το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:00 σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει η εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, στην οποία θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Νωρίτερα, το αφιέρωμα «Legend Stories» για το ραντεβού των «αιωνίων» στην Euroleague Basketball θα αποτελέσει το «ορεκτικό» του μεγάλου αγώνα. Συγκεκριμένα οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 20:00 μέσα από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD και από την Web TV του Novasports.gr το αφιέρωμα «Legend Stories», το οποίο επιμελήθηκε ο Νίκος Παπαδογιάννης και η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν δύο ζωντανούς θρύλους των «αιωνίων», τον Φραγκίσκο Αλβέρτη απ' την πλευρά των «πρασίνων» και τον Μίλαν Τόμιτς απ' την πλευρά των «ερυθρόλευκων» να θυμούνται αξέχαστες στιγμές, καθώς οι δύο τους αποτελούν το σημείο αναφοράς σε όλη αυτή την διαδρομή των 20 ετών, αφού είναι οι μοναδικοί που έχουν ζήσει "από μέσα" και όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι δύο άσοι του παρελθόντος και νυν στελέχη των ομάδων τους, ξετυλίγουν το κουβάρι των αναμνήσεων, αρχής γενομένης απ' την ιστορική πρώτη ευρωπαϊκή συνάντηση των δύο ομάδων, το 1994 στο Final Four του Τελ Αβίβ. Στη συνέχεια θυμούνται τη δεύτερη συνεχόμενη μονομαχία σε ημιτελικό το 1995 στη Σαραγόσα, τις δύο αναμετρήσεις του 1997 στα προημιτελικά για την πρόκριση στο Final Four της Ρώμης, τις δύο συναντήσεις του 2002 στον όμιλο του ΤOP - 16 με θέα την πρόκριση στο Final Four της Μπολόνια και τον αλησμόνητο ημιτελικό του 2009 στο Final Four του Βερολίνου.

Οι προβολές του αφιερώματος θα είναι ως εξής:

Τρίτη 18/2 20:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD και από την Web TV του Novasports.gr

Τετάρτη 19/2 22:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD

Πέμπτη 20/2 17:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD

20:00 Novasports 3

7η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague Basketball στα κανάλια Novasports

Εκτός όμως από τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τα άλλα παιχνίδια που αναμένονται ιδιαίτερα συναρπαστικά. Στην Ισπανία θα διεξαχθεί ο «εμφύλιος» ανάμεσα στην Λαμποράλ Κούτσα και στην Μπαρτσελόνα, ενώ στο Μιλάνο, η Αρμάνι θα υποδεχθεί την Ουνικάχα Μάλαγα και στο Βελιγράδι η Παρτίζαν την Γαλατασαράι. Στην Τουρκία θα πραγματοποιηθεί ακόμη ένας «εμφύλιος» για την 6η αγωνιστική της Euroleague Basketball, αυτός ανάμεσα στην Αναντόλου Εφές και στην Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ενώ στη Μόσχα θα διεξαχθεί το κλασικό ντέρμπι ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Ελέκτρα. Τέλος στην Μαδρίτη, η Ρεάλ θα υποδεχθεί την Ζαλγκίρις Κάουνας και η Μπάγερν Μονάχου την Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:

Πέμπτη 20/2 21:30 Λαμποράλ Κούτσα - Μπαρτσελόνα, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

Πέμπτη 20/2 21:45 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Novasports 3 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα, σχόλιο του Φώτη Κατσικάρη και ρεπορτάζ των Νικήτα Αυγουλή και Χρήστου Καούρη και σε audio από το Novasports.gr

Παρασκευή 21/2 18:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Ελέκτρα, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

Παρασκευή 21/2 20:15 Αναντόλου Εφές – Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του και από την Web TV του Novasports.gr

Παρασκευή 21/2 21:15 Μπάγερν Μονάχου – Λοκομοτίβ Κούμπαν, Novasports 7, σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Παρασκευή 21/2 21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις Κάουνας, Novasports 3, σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

Παρασκευή 21/2 14:30 (rec) Παρτίζαν – Γαλατασαράι, Novasports 3, σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου

Παρασκευή 21/2 16:15 (rec) Αρμάνι Μιλάνο – Ουνικάχα Μάλαγα, Novasports 3, σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

Η εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο θα προβληθεί την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου από το Novasports 3 αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, ενώ την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου θα προβληθεί στις 23:30 από το Novasports 3.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ