2014-02-17 21:17:06
Φωτογραφία για Πρώτος αγώνας DRIFT & GP Tuning
Mε σύμμαχο τον καιρό η Χανιώτικη Αθλητική Λεσχη διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα DRIFT and GP Tuning για το 2014, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο πάρκινγκ του ΟΑΔΥΚ στην Αγυιά.

22 αγωνιζόμενοι βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στον χώρο του αγώνα για να προετοιμαστούν και να ενημερωθούν από την διοργανώτρια λέσχη και έτσι στις 10.15 πήρε εκκίνηση το πρώτο αυτοκίνητο στο αγώνισμα του GP. Η νέο-σχεδιασμένη διαδρομή είχε ενδιαφέρον για τους αγωνιζόμενους που μετά από 2 μήνες ξαναβρέθηκαν να οδηγούν «αγωνιστικά» τα οχήματά τους.

Πρώτος στην Κατηγορία Eπιβατικών εως 1600 κυβικών τερμάτισε ο Θοδωρής Βαφειάδης με Ηonda Civic με δεύτερο τον Σταμάτη Φουντουλάκη με Seat Ibiza και τρίτο τον Γιώργο Δελήμπαση με Citroen Saxo.

Για την κατηγορία Επιβατικών 2000 κυβικών, το πρώτο σκαλί του βάθρου κατέλαβε ο Χρήστος Χαλακατεβάκης με Mini Cooper, έχοντας δίπλα του στην δεύτερη θέση τον Γιάννη Κλουβιδάκη με Mazda RX7


Η κατηγορία των Αγωνιστικών εως 1600 κυβικά που είχε και τις περισσότερες συμμετοχές, είχε μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι αγωνιζόμενοι «έπαιζαν» μεταξύ τους στα δευτερόλεπτα!

Την πρώτη θέση τελικά κέρδισε ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης με Peugeot Rallye, την δεύτερη θέση ο Λευτέρης Σαρρής με Τoyota Corolla, και την τρίτη θέση ο Στράτος Λουπασάκης με Peugeot Rallye 106

Στα Αγωνιστικά των 2000 κυβικών πρώτος ο Γομπάκης Λευτέρης με Honda Civic έχοντας δεύτερο τον Φραγκίσκο Κλαριδόπουλο με VW Golf

Το δικό τους θέαμα έδωσαν μετά τις 12 οι αγωνιζόμενοι Drift

7 οδηγοί, με ισάριθμα μικρά θηρία ζέσταναν τα λάστιχά τους και ετοιμάστηκαν για ένα αγώνα με βαθμολογημένα περάσματα και δοκιμασίες σε ζευγάρια, μετά από παύση πολλών μηνών!!!

Στα βαθμολογημένα η κατάταξη είχε ως εξής :

Σγουράκης Νίκος 83 βαθμούς, Μπαλαντινάκης Αλέξης με 80, Καραμπακάκης Νεκτάριος επίσης 80 βαθμούς, Τσαγκαράκης Δήμητρης με 77, Δασκαλάκης Γιώργος 75, Πετράκης Μιχάλης 45, και Παπαδάκης Παύλος 25 βαθμούς.  Βάση αυτής της βαθμολογίας «παντρεύτηκαν» και τα «ζευγάρια» για τα διπλά περάσματα και έτσι οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα.

Με τις συνεχείς εναλλαγές των «ζευγαριών» ανάλογα με την βαθμολογία τους σε κάθε πέρασμα τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

1ος καλύτερος Οδηγός του Αγώνα Δασκαλάκης Γιώργος, 2ος Τσαγκαράκης Δημήτρης και 3ος Καραμπακάκης Νεκτάριος.

Αυτός λοιπόν ήταν και ο πρώτος αγώνας από τους 5 της χρονιάς για το Επαθλο που προκήρυξε η ΑΛΑΧ στην αρχή του έτους. 5 στο σύνολο αγώνες, εκ των οποίων θα προσμετρήσουν οι 4

Η συνέχεια λοιπόν φαίνετε ότι θα είναι πολύ θεαματική!

Όλα αυτά όμως θα ήταν μόνο σχέδια αν δεν υπήρχαν οι χορηγοί του αγώνα να στηρίξουν και να βοηθήσουν στην υλοποίηση αυτής της διοργάνωσης.

Την Εταιρεία Chania Car & Trucks, την Βιοτεχνία Υποδημάτων Nikos Shoes, τα Ελαστικά Κουρασμενάκης, την TOYOTA ΣΑΡΡΗΣ, τον Fotaras Exhaust Systems & Extreme Tuning, το Κρεοπωλείο Μπούρμος και το Φανοβαφείο Κυρμιτζόγλου, πάντα με την Υποστήριξη της ΑΝΕΚ Lines.

Kαταλυτική βέβαια και η βοήθεια από την Περιφερειακή Ενότητα Κρήτης και τον ΟΑΔΥΚ για την παραχώρηση του χώρου του αγώνα, και τους ευχαριστούμε πολύ!

Ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο αξίζουν όλα τα παιδιά της ΑΛΑΧ που συνέβαλλαν σε αυτή την επιτυχία, και στους φωτογράφους Αρη Μυριδάκη και Βαγγέλης Βαμβουνάκη  που αποθανάτισαν τις καλύτερες φάσεις τις ημέρας

Σημαντική η παρουσία του Μανώλη Μαρκαντωνάκη που πάντα καλύπτει τις μηχανοκίνητες διοργανώσεις με ρεπορτάζ του στα Χανιώτικα Νέα, τον MAX FM για την ραδιοφωνική υποστήριξη, τα site www.CretePlus.gr, www.Flashnews.gr, www.CRN.gr, www.CretaDrive.gr που δεν παρέλειψαν μέρα να αναφέρουν και να διαφημίζουν το γεγονός, όπως επίσης και τον Κόσμο της Πόλης.

To επόμενο ραντεβού δόθηκε για τον Μάρτιο και για τον δεύτερο αγώνα Drift and GP Tuning… η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ