2014-02-18 11:40:10
Φωτογραφία για ΡΙΤΣΙ : ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΠΕΡΕΖ! ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ...
Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν αρχίσει να ασχολούνται διεξοδικά με τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού και οι αναλύσεις παλιών παικτών των βρετανικών γηπέδων για τα παιχνίδια των δύο ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ, συνεχίζονται καθημερινά στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο παλιός σκόρερ των αγγλικών γηπέδων, Άντι Ρίτσι, που είχε παίξει στους "κόκκινους διαβόλους" για μια τριετία (1977-80) και συνολικά είχε βάλει 210 γκολ στην καριέρα του σε διάφορες αγγλικές ομάδες, είδε τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Πλατανιά από το κανάλι της Μάντσεστερ και έκανε μια ανάλυση για τυς ερυθρόλευκους.

Αυτό που του άρεσε περισσότερο ήταν οι ακραίοι επιθετικοί, ο Πέρεζ και ο Ολαϊτάν, τους οποίους χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνους. Ειδικά για τον Πέρεζ είπε ότι θα έχει μεγάλες μάχες με όποιον επιλεγεί για το δεξί άκρο της άμυνας της Γιουνάιτεντ, τον Ράφαελ ή τον Σμόλινγκ και ότι ο Παραγουανός χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Επιπλέον εκεί που εντόπισε αδυναμίες ήταν στην άμυνα του Ολυμπιακού «που δέχτηκε δύο γκολ από τον Πλατανιά σε ελάχιστες επιθέσεις του αντίπαλου. Αλλά προφανώς οι παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι πολύ πιο συγκεντρωμένοι όταν απέναντί τους θα είναι ο Ρούνεϊ και ο Φαν Πέρσι», συμπλήρωσε ο 54χρονος Άντι Ρίτσι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΩΡΑ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΩΡΑ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ