2014-02-18 12:34:04
Φωτογραφία για Στον ΠΑΟ μέσω... Σαρδηνίας ο Ράιτ
Ο Ζακ Ράιτ πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Το… μαρτύρησε εξάλλου και ο ίδιος με ένα χιουμοριστικό μήνυμά του χθες... στο Twitter, αλλά στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται όλες οι πληροφορίες.

Λεπτομέρειες απομένουν στις επαφές με την Μπάμπεργκ για να ολοκληρωθεί το deal και να έρθει ο Αμερικανός - με βοσνιακό διαβατήριο - γκαρντ στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Αυτό πιθανότατα θα γίνει προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς ο Ράιτ αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή της Μπάμπεργκ στη Σαρδηνία για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Σάσαρι για την τελευταία αγωνιστική των «32» του Eurocup. Αμέσως μετά θα αποχαιρετήσει τους Γερμανούς και θα επιστρέψει στο γνώριμο σε αυτόν ελληνικό περιβάλλον από την θητεία του στο Ρέθυμνο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα είχε - ούτως ή άλλως - δικαίωμα συμμετοχής στον μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλά εφόσον όλα πάνε καλά και υπογράψει το συμβόλαιό του πριν την έναρξη του δεύτερου γύρου του Top 16 της Ευρωλίγκας θα είναι διαθέσιμος από το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Αρμάνι Μιλάνο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ