2014-02-18 13:11:06
Φωτογραφία για Tοποθέτηση σχετικά με το Κλείσιμο του ΙΚΑ (ΕΟΠΥΥ) Αγίας Παρασκευής
Γράφει ο Φώτης Αλεξόπουλος

Κατά την έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του... Δήμου Αγίας Παρασκευής ( 17/2/2014) και κατά την τοποθέτηση μου για το θέμα συζήτησης σχετικά με το Κλείσιμο του ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής δήλωσα τα εξής:

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Το κλείσιμο των Ιατρείων ΙΚΑ ΕΟΠΠΥ δεν ήρθε τυχαία αλλά είχε δρομολογηθεί κατόπιν συγκεκριμένου σχεδίου που ξεκίνησε πριν πολύ καιρό με την έλλειψη προμηθειών υλικών καθώς και με απολύσεις προσωπικού . Δυστυχώς να αναφέρω επίσης ότι εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι τα έδρανα της συμπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου που έχει άλλωστε και την ευθύνη διακυβέρνησης του Δήμου είναι άδεια Το γεγονός αυτό φυσικά μου θυμίζει ένα κείμενο ενός μεγάλου φιλοσόφου που λέει ότι: Oταν ήρθαν και πήραν τον γείτονα μου και τους φίλους μου , δεν φώναξα . Όταν ήρθαν και πήραν τους Γονείς μου, δεν φώναξα… Όταν ήρθαν και πήραν τα αδέλφια μου, δεν φώναξα ... Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα , δεν υπήρχε κανείς να ακούσει τις Φωνές μου...


Αγαπητοί Συνάδελφοι

Είναι προφανές ότι θα πρέπει όλοι μας να καταδικάσουμε την πολιτική - γκρέμισμα του κ. Γεωργιάδη που “διαμελίζει” σήμερα τα Ιατρεία ΕΟΠΠΥ με την διαθεσιμότητα του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας υγείας προσπαθώντας να τους ρίξει στον “Kαιάδα” της ανεργίας… Ακολουθούν την ίδια τύχη που ακολούθησαν εργαζόμενοι άλλων δημόσιων οργανισμών . Ο προϋπολογισμός των 7 δις της υγείας θα ελέγχεται δια μέσο τρόικας μόνο από ιδιώτες . Τρανό παράδειγμα η φωνή των ιδιωτικών μικροβιολογικών εργαστηριών που φωνάζουν για πάρτι 600 εκατομμυρίων ευρώ ... Οφείλουμε πλέον να διαφυλάξουμε την δημόσια δωρεάν υγεία για τους Δημότες μας.

Επειδή το πρόβλημα εντοπίζεται και ως πολιτικό θα ήθελα να ζητήσω από τον Δήμαρχο της πόλης καθώς και από τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων ως ένδειξη διαμαρτυρίας να μην δεχτούν χρίσμα στις εκλογές του Μαΐου της τοπικής αυτοδιοίκησης από την δικομματική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ως ένδειξη αντίστασης και συμπαράστασης προς τους Δημότες μας ...

Επίσης να κηρυχτεί ανεπιθύμητος ο υπουργός υγείας στην πόλη μας και να του αποσταλεί ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όσο για την Πρόταση του Κ. Σταθόπουλου να τονίσω ότι είναι ελεύθεροι οι Ιατροί να έρθουν ως εθελοντές στα Δημοτικά Ιατρεία της πόλης μας και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ..

Ευχαριστώ

Με εκτίμηση

Φώτης Αλεξόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Αγίας Παρασκευής
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ