2014-02-18 13:24:06
Φωτογραφία για Δήμος Λαγκαδά - Ετήσιες εκδηλώσεις Αθλητικών και Πολιτιστικών φορέων του Δήμου μας
Στις ετήσιες εκδηλώσεις Αθλητικών και Πολιτιστικών φορέων του Δήμου μας, παρευρέθηκαν το περασμένο διήμερο ο... Δήμαρχος κ. Ιωάννης Αναστασιάδης και μέλη της Διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά, εκφράζοντας την συμπαράστασή τους στην δραστηριότητα των συλλόγων της περιοχής μας.

Το Σάββατο (15/02) ο Α.Σ. “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ” Ασκού πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του, παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά, των Αντιδημάρχων κ.κ. Τουλουπίδη Γεωργίου, Μισχόπουλου Απόστολου και Αϊβατζίδη Παντελή, του Προέδρου της ΔΕΥΑΛ κ. Σταύρου Τερζάκη, του πρώην Δημάρχου Λαγκαδά κ. Γιάννη Καραγιάννη, των Προέδρων Τοπικών Συμβουλίων Ασκού κ. Σαπλαμίδη Αναστασίου και Λαγκαδά κ. Μοσχίδη Αθανασίου, εκπροσώπων των πολιτιστικών συλλόγων Ασκού, των αθλητικών σωματείων “ΔΟΞΑ” Αρετής, “ΙΑΣΟΝΑ” Αυγής και Α.Ε. Πολυδενδρίου, μελών και φίλων του συλλόγου.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΚΟΡΩΝΕΙΑ PALACE” στο Κολχικό πραγματοποίησε το ίδιο βράδυ τον χορό του ο Ποντιακός Σύλλογος Κολχικού “Άγιος Ευγένιος Τραπεζούντας”
. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαγκαδά, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σισκούδης Αστέριος και Αϊβατζίδης Παντελής, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ κ. Σεπιάδης Γεώργιος, ο πρώην Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κα. Άννα Σαρίκου, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Κολχικού κα. Γεωργία Μιχαηλίδου, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Λαγκαδά κ. Αθανάσιος Μοσχίδης και ο συγγραφέας κ. Μιχάλης Καϊκουνίδης.

Πλήθος κόσμου τίμησε και την καθιερωμένη εκδήλωση του Πολιτιστικού – Μορφωτικού Συλλόγου Κρυονερίου, το Σάββατο (15/02) σε αίθουσα εκδηλώσεων στην Θεσσαλονίκη. Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Σισκούδη Αστέριο, Μισχόπουλο Απόστολο και Αϊβατζίδη Παντελή, τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΛ κ. Σεπιάδη Γεώργιο, τους Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους κα. Άννα Σαρίκου και κ. Μαυρίδη Γρηγόριο, τον Πρόεδρο Δ.Κ. Λαγκαδά κ. Αθανάσιο Μοσχίδη και τον Τοπικό Σύμβουλο Κρυονερίου κ. Φανούλη, ενώ στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν, ο πρώην Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Ανέστης Πολυχρονίδης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Λαγκαδά κ. Γεώργιος Μήττας.

Ένα ξεχωριστό αποκριάτικο γλέντι διοργανώθηκε την ίδια ημέρα από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Λαγκαδά “ΜΥΓΔΟΝΙΑ”, υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας, στην αίθουσα εκδηλώσεων των Λουτρών Λαγκαδά. Τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Παπαγεωργίου, τα μέλη και τους διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν εκεί για να συγχαρούν ο Δήμαρχος Λαγκαδά, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αστέριος Σισκούδης, ο πρώην Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Καραγιάννης και ο Πρόεδρος Δ.Κ. Λαγκαδά κ. Μοσχίδης Αθανάσιος.

Το απόγευμα την Κυριακής (16/02) στην αίθουσα “ΜΥΓΔΟΝΙΑ PALACE” των Λουτρών Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκε και ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ομβριανός” Πετροκεράσων. Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Λαγκαδά, οι Πρόεδροι της ΔΕΥΑΛ κ. Σταύρος Τερζάκης και ΔΗΚΕΛ κ. Γεώργιος Σεπιάδης, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Στραζέμης Δημήτριος και κα. Σαρίκου Άννα, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αδάμ κ. Σκαρλάτος Αθανάσιος, οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων Καβαλαρίου και Αδάμ κα. Ξανθοπούλου και κα. Αδαμούδη, ο Πρόεδρος του ΜΑ.Σ. “Ομβριανού” Πετροκεράσων κ. Αθανάσιος Καλαφάτης, μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την ίδια ημέρα ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Επαρχίας Λαγκαδά “ ΤΑ ΣΤΑΥΡΑΔΕΡΦΙΑ”, στην έδρα του Συλλόγου. Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Λαγκαδά, συνοδευόμενος από την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο κα. Άννα Σαρίκου, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Ηρακλείου κα. Αικατερίνη Πολίτου, ο Πρόεδρος κ. Παύλος Λιάκος, μέλη και φίλοι του συλλόγου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ