2014-02-18 13:40:17
Φωτογραφία για ΚΡΕΡΑΝΤ : ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League πλησιάζει και όλο και το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί από τώρα σ’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Στα Αγγλικά ΜΜΕ φιλοξενούνται πλέον καθημερινά, νέα των ερυθρόλευκων, αλλά και σχόλια παλιών παικτών των "κόκκινων διαβόλων" που μιλούν για το ματς!

Αρκετοί άνθρωποι της Γιουνάιτεντ έχουν αναφερθεί στον Ολυμπιακό, για τον οποίο μιλούν μάλιστα με τα καλύτερα λόγια. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο πρώην θρύλος των πρωταθλητών Αγγλίας, ο Σκωτσέζος Πατ Κρέραντ, ο οποίος μίλησε για τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το Θρύλο, χαρακτηρίζοντάς τα αρκετά δύσκολα.

Ωστόσο, εκεί που επικεντρώθηκε ήταν στην... καυτή έδρα των ερυθρόλευκων, όπου δήλωσε πως θα δημιουργηθεί μια φανταστική ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Θρύλου η οποία ίσως επηρεάσει τους παίκτες της Γιουνάιτεντ, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, πως όλοι... «φοβούνται» τον "Ναό"!

«Αυτό τον μήνα έχουμε πάλι Champions League και αντίπαλος μας είναι ο Ολυμπιακός. Η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο μέρος, με όμορφο καιρό. Οι άνθρωποι εκεί είναι αρκετά παθιασμένοι με την ομάδα τους και η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί θα είναι φανταστική», ήταν τα λόγια του βετεράνου ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών Αγγλίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ