2014-02-18 15:30:20
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Σαββίδης - Υπ' ατμόν ο Στέφενς
Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν στον ΠΑΟΚ την έλευση του Ιβάν Σαββίδη, που θα... τρέξει διάφορα σημαντικά θέματα σε αγωνιστικό επίπεδο και μη. 

Ο ιδιοκτήτης ΠΑΕ λείπει περίπου έναν μήνα από τη Θεσσαλονίκη και έχουν μείνει στάσιμα κάποια ζητήματα όπως ο διακανονισμός για τα χρέη του συλλόγου προς το δημόσιο, αλλά και οι διαδικασίες για το προπονητικό κέντρο.

Με λίγη καθυστέρηση θα δούμε και την αντίδραση του για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να έδειξε τη δυσαρέσκεια του ο Σαββίδής μέσω του skype, αλλά θα είναι διαφορετικά από κοντά.

Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε να περάσει το ματς με την Μπενφίκα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 της Πέμπτης και μετά θα φανούν οι προθέσεις του.

Δεν έχει δείξει ότι θέλει να αντικαταστήσει τον τεχνικό του ΠΑΟΚ. Όμως φαίνεται πως η "εποχή Στέφενς" έχει ολοκληρωθεί και θα φύγει από μόνος του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει ότι θα αποχωρήσει από το Δικέφαλο του Βορρά. Δεν είναι γνωστό το πότε θα το ανακοινώσει στη διοίκηση του συλλόγου, που θα γλιτώσει με αυτόν τον τρόπο την αποζημίωση.

Επιπλέον, αναμένονται αλλαγές και στο ΔΣ της ΠΑΕ και μένει να δούμε να θα αναλάβει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ο Σαββίδης, ενώ είναι πιθανό να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στους γιούς του.

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ