2014-02-18 16:13:46
Φωτογραφία για Δήμος Βύρωνα - Ξανά υποψήφιος δήμαρχος ο Παναγιώτης Κόνσουλας με όντως ανεξάρτητη παράταξη...!!!
Έμπρακτα, πλέον, αποδεικνύει ο Παναγιώτης Κόνσουλας ότι διεκδικεί τον Δήμο Βύρωνα επικεφαλής μιας όντως ανεξάρτητης και πολυτασικής παράταξης.  

Η καλύτερη ιστορική του δικαίωση είναι η προδοσία από το παλιό-κακό ΠΑΣΟΚ.¨Οταν πιστός το κόμμα του και έκρινε όλους κι όλα με απόλυτη αντικειμενικότητα εισέπραττε την προδοσία από εκεί και επό εκείνους που δεν το περίμενε. Οι εξελίξεις τον δικαίωσαν. Αναμένεται η δικαίωση από τους συμπολίτες του. Του χρωστάνε την εκλογή στον δημαρχιακό θώκο. Γι αυτό και πλαισίωνουν την παράταξή του από όλους τους κομματικούς χώρους άνθρωποι κοινωνικά κι επαγγελματικά καταξιωμένοι και κυρίως άμεμπτοι και καθαροί...!!!

 Με τον όντως ανεξάρτητο συνδυασμό ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Κόνσουλα κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στο Βύρωνα ο γνωστός συνδικαλιστής και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Σταύρος Μπαλάσκας,

O... υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, δήλωσε ότι μέσα από την συμμετοχή του στα κοινά του Δήμου θα βοηθήσει με συγκεκριμένες προτάσεις που στόχο θα έχουν τον περιορισμό των περιστατικών εγκληματικότητας και παραβατικότητας τις γειτονιές του Βύρωνα όπου μόνο τον προηγούμενο μήνα έγιναν πάνω από 150 διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα πολιτών!
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ