2014-02-18 16:50:06
Φωτογραφία για Ενθαρρυντικά τα νέα μέτρα κατά των επιθετικών μηνυμάτων, από την Valve
Επιτέλους βρέθηκε "φόρμουλα" για την καταπολέμηση των φραστικών επιθέσεων στα Online παιχνίδια. Η Valve λοιπόν εδώ και καιρό προσπαθεί να βρει ένα αντίδοτο σε αυτήν την μάστιγα που κυριαρχεί στα διαδικτυακά παιχνίδια, καθώς οι αθυρόστομοι gamers αυξάνονται μέρα με την μέρα.

Χάρη στο πρωτοποριακό Ban System που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά η Valve στο Dota 2, ο αριθμός των gamers μειώθηκε αισθητά. Αυτό φυσικά οφείλεται στους νέους αυστηρούς κανονισμούς που εφαρμόζουν οι Moderators του παιχνιδιού, αφού αν ο χρήστης αν δεν συμμορφωθεί στην πρώτη προειδοποίηση που του γίνει, θα αποκλειστεί οριστικά από το παιχνίδι.

Άλλωστε οι παρακάτω αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους, μιας και έχει παρατηρηθεί κατά 35% μείωση στα επιθετικά σχόλια, ενώ το 60% των παικτών που έλαβαν προειδοποίηση αποκλεισμού, συμμορφώθηκαν.

Βέβαια κάτι τέτοιο ήταν αναγκαίο να γίνει και ελπίζουμε τέτοια "μέτρα" να παρθούν σε όλα τα Online games.

Τέλος την ευχαρίστηση της για αυτά τα αποτελέσματα τονίζει η Valve μέσω της ανακοίνωση της:"Είμαστε χαρούμενοι με την αποδοτικότητα του συστήματος. Στόχος μας ήταν να εξαλείψουμε μια σειρά από ανάρμοστες συμπεριφορές στην κοινότητα μας. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά τα πρώτα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά".
olafree.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ