2014-02-18 17:17:21
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ (ΦΥΣΙΚΑ) ΦΤΑΙΕΙ... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας ανέφερε πως ο Στέφενς προτίθεται να παραιτηθεί από τον ΠΑΟΚ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), κάτι που διαψεύδεται από την ΠΑΕ.

Όπως ανέφεραν στο "pamesports.gr" εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ: «Αυτή η αναφορά στην συγκεκριμένη στήλη αθλητικής εφημερίδας είναι προβοκατόρικη και εκπορεύεται από συμφέροντα που πρόσκεινται σε άλλη ομάδα που είναι ανταγωνιστική με τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχει διάθεση παραίτησης από τον Στέφενς», έλεγαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ με νόημα.

Μάλιστα σε μία αποστροφή της αναφοράς τους οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ άφησαν ξεκάθαρα να εννοηθεί πως «πίσω» από το δημοσίευμα, βρίσκονται άνθρωποι που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό: «Ξέρουμε πολύ καλά ποιοι γράφουν σε αυτή την στήλη συγκεκριμένης αθλητικής εφημερίδας και τι σχέση έχουν με τον Ολυμπιακό».

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι πράγματι βαρύ μετά την νέα ήττα στην Τρίπολη, όμως περίπτωση να φύγει μόνος του ο Στέφενς από την Τούμπα, αποκλείεται από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ.


* Τώρα σε τι φταίει ΠΑΛΙ ο Ολυμπιακός, μόνο αυτοί το ξέρουν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φταίει αν δεν... "κεράσει" ΠΑΛΙ 4άρα και αυτή τη φορά μέσα στην Τούμπα! Έτσι για να "τσούζει" πιο πολύ και να σκούζουν ακόμα περισσότερο στο -20 και... ΒΑΑΑΛΕ!

** Παρεπιμπτόντως εμείς ΔΕΝ ασχολιόμαστε καθόλου μαζί σας! Έχουμε ευρωπαϊκό αγώνα και τα δικά σας ψυχολογικά λίγο μας ενδιαφέρουν! Όταν έρθει η σειρά σας θα αποφασίσουμε αν θα σας κάνουμε τη χάρη να σηκώσουμε το 41ο μέσα στην Τούμπα, για να δείτε και εσείς πως είναι από κοντά η κούπα, γιατί από ότι φαίνεται... ακολουθείται και εσείς την πάγια τακτική κάποιων άλλων, χωρίς να παραδειγματίζεστε ότι έτσι κανείς δεν παίρνει πρωτάθλημα! Όλα παίζονται στον αγωνιστικό χώρο και εκεί... είστε μακράν δεύτεροι! Περαστικά σας!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ