2014-02-18 19:03:16
Φωτογραφία για Απελπισμένοι οι φαντάροι της 388 ΠΑΠ - Συγκλονιστικές λεπτομέρειες περιγράφει αναγνώστης
Αρχικά θέλουμε να σας αναφέρουμε ότι το νερό της 388 ΠΑΠ δεν είναι πόσιμο και η μονάδα δεν σου χορηγεί νερό αλλά σε παραπέμπει να αγοράσεις από το ΚΨΜ εμφιαλωμένο νερό το οποίο το πουλάει σε διπλάσια τιμή αγοράς από το πρατήριο.(πχ. Νερό μικρό τιμή αγοράς από στρατιωτικό πρατήριο 11 λεπτά, τιμή πώλησης 20, νερό μεγάλο τιμή αγοράς 20 λεπτά τιμή πώλησης 40..!!!!! η δικαιολογία του διοικητή για αυτές τις τιμές είναι ότι η μονάδα με τα κέρδη παρέχει nova (την οποία έχει κόψει εδώ και πολύ καιρό). Έως τώρα υπήρχε ανοχή από όλα τα στελέχη και από τους φαντάρους γιατί η nova ήταν το μοναδικό μέσο ψυχαγωγίας της μονάδος. Εδώ θέλω να σας αναφέρω πως οι φαντάροι κάνουν από 25 έως 28 υπηρεσίες το μήνα, ενώ όλα τα στελέχη και ο διοικητής λόχου έχουν αναφέρει στο διοικητή της μονάδας ότι οι υπηρεσίες είναι πολλές και ότι οι φαντάροι δεν κοιμούνται. Παρόλα αυτά ο διοικητής επιμένει πως οι υπηρεσίες πρέπει να γίνουν κανονικά ακόμα και αν αυτές είναι 30 το μήνα και ότι η nova δεν χρειάζεται (πχ πολλοί φαντάροι έχουν πάνω από 20 συνεχόμενα περίπολα 9-12 3-6 το βράδυ)
. Συνειδητοποιείτε ότι έχουν να κοιμηθούν πάνω από 20 βράδια????!!!! Και ο διοικητής παρά τις φωνές όλων θέλει να ανοίξει και άλλο περίπολο. Φυσικά η λέξη ΕΞΟΔΟΣ δεν υπάρχει, αλλά ακόμα και όταν κάνουνε το εξής τρικ να σου δίνουν έξοδο σε ξυπνάνε το βράδυ να κάνεις περίπολο με την αιτιολογία ότι υπάρχει πρόβλημα. Άρα στα χαρτιά είσαι εξοδούχος και στη πραγματικότητα κάνεις υπηρεσία. Οι φαντάροι βγαίνουν κάθε 3 μέρες με 3 ώρες υπηρεσιακό τη στιγμή που το στρατόπεδο είναι μισή ώρα από το χωριό οδοιπορικώς.!!! Άρα ο διοικητής πιστεύει ότι το να κάνεις τη θητεία σου σημαίνει σε παίρνω είλωτα στα χωράφια μου παραβλέποντας τις συμβουλές του διοικητή λόχου και άλλων αξιωματικών για την ανάγκη των φαντάρων για έξοδο. Πέρα απ όλα στέλνει και φαντάρους σε φυλάκια ξεχνώντας τους εκεί (πχ τον μάγειρα τον έστειλε σε ένα φυλάκιο για 34 ημέρες κάνοντας κάθε μέρα το μάγειρα υπηρεσίας και περίπολο. Φυσικά η λέξη ΕΞΟΔΟΣ δεν υπάρχει..!!!!! Σε ένα άλλο φυλάκιο που στέλνουν φαντάρους οι συνθήκες διαβίωσης είναι αντίξοες μένοντας σε ένα δωμάτιο 2χ1 με κατσαρίδες, ποντίκια και κοριούς και κάνοντας την καθαρίστρια τη μέρα και το βράδυ περίπολο και φυσικά ΌΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ Η ΛΕΞΗ ΕΞΟΔΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

Τέλος οι λέξεις άδεια τιμητική και όλα τα συναφή δεν υφίστανται. Έχεις μόνο την προσωπική σου άδεια την οποία παίρνεις όποτε θέλει ο διοικητής είτε τη θέλεις εκείνο το διάστημα είτε όχι ακόμα και αν είσαι 900 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σου.!!!!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ