2014-02-18 21:25:17
Φωτογραφία για Η πρόταση γάμου έφερε ρεκόρ τηλεθέασης στο ριάλιτι των Καρντάσιαν
Έχουν περάσει σχεδόν πέντε μήνες από την υπερπαραγωγή πρόταση γάμου του Κάνιε Γουέστ στην Κιμ Καρντάσιαν.

Κι όμως, τώρα, το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη στιγμή, που ο δημοφιλής ράπερ γονατίζει μπροστά στην έκπληκτη τηλεπερσόνα και της ζητάει να τον παντρευτεί, στο γρασίδι του γηπέδου "AT&T Park" στο Σαν Φρανσίσκο.

Το χαρμόσυνο γεγονός προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή σε επεισόδιο του ριάλιτι σόου της διάσημης οικογένειας, "Keeping up with the Kardashians".

"Απλά θέλω να ξέρω", λέει ο 36χρονος στην 33χρονη αγαπημένη του κι εκείνη τον ρωτά: "Τι θες να ξέρεις"; "Αν θα με παντρευτείς", της απαντά και πέφτει στα γόνατα, προσφέροντάς της ένα διαμαντένιο μονόπετρο 15 καρατίων.

Η πρόταση γάμου του Κάνιε στην Κιμ έφερε χαμόγελα, όχι μόνο στην οικογένεια και τους θαυμαστές του ζευγαριού, αλλά και στην παραγωγή του ριάλιτι. Το εν λόγω επεισόδιο πραγματοποίησε ρεκόρ τηλεθέασης, σε μία δύσκολη περίοδο για το σόου, που διανύει την 8η σεζόν του.


Να σημειωθεί πως από τον περασμένο Σεπτέμβριο, το "Keeping up with the Kardashians", έχει πάρει την κάτω βόλτα, με τα ποσοστά τηλεθέασης να είναι ιδιαίτερα χαμηλά, αποδεικνύοντας πως μάλλον η καθημερινότητα της Κιμ, των αδελφών και των γονιών της κούρασαν το κοινό, το οποίο τους το δείχνει και με το παραπάνω!

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, η Κιμ Καρντάσιαν ανανέωσε πριν μερικές ημέρες το συμβόλαιό της για το ριάλιτι, με την αμοιβή της να φτάνει στα 40 εκατ. δολάρια.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ