2014-02-19 08:45:09
Φωτογραφία για Ηλεία: Στο σφυρί το πρώην Ειρηνοδικείο Ανδρίτσαινας
Τα κτίρια των πρώην Ειρηνοδικείων σε Ανδρίτσαινα και Λίμνη Ευβοίας, διατηρητέα κτίρια σε Βόλο και Πήλιο, μεγάλες εκτάσεις σε Λακωνία αλλά και ο σταθμός του Προαστιακού στους Αγίους Αναργύρους περιλαμβάνονται στο νέο γύρο των προς αξιοποίηση ακινήτων του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ).

Η τύχη τους θα εξαρτηθεί από την έρευνα αγοράς και την αποτίμηση που θα διενεργήσει ο σύμβουλος που θα επιλέξει το Ταμείο μέσω του διαγωνισμού που προκήρυξε την προηγούμενη εβδομάδα. Από την έκθεση του ίδιου συμβούλου εξαρτάται και το μοντέλο αξιοποίησης, όποιων εκ των δέκα ακινήτων θεωρηθούν ελκυστικά: Είτε θα παραχωρηθούν μέσω πολυετών συμβάσεων, είτε θα πωληθούν μέσω ηλεκτρονικών δημοπρασιών.

Στα δέκα ακίνητα περιλαμβάνονται και μεγάλες εκτάσεις, όπως οικόπεδο 41 στρεμμάτων στην περιοχή Καλά Νερά του Πηλίου, οικόπεδο 10 στρεμμάτων στον Ασωπό στη Λακωνία καθώς και μεγάλη έκταση (86 στρέμματα) στην περιοχή Τουζλα του Παγγαίου Καβάλας. Στον ίδιο κατάλογο έχουν ενταχθεί και τρία διατηρητέα κτίρια σε Βόλο και Πήλειο. Τα δύο κτίρια του Βόλου είναι επιφάνειας 738 και 453 τ.μ. και του Πηλίου 510 τ.μ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ