2014-02-19 09:14:13
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... ΑΛΛΗ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Διαφορετική εκτιμά πως θα είναι η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους προσεχείς αγώνες με τον Ολυμπιακό στο Champions League σε σχέση με ό,τι έχει δείξει στην Αγγλία, ο Μίτσελ.

Έξι μέρες έχουν απομείνει για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Εν όψει του πρώτου αγώνα στο «Καραϊσκάκη» ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του, γνωρίζοντας ότι η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μπορεί στην Αγγλία οι «κόκκινοι διάβολοι» να μην θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που… τρομοκρατούσε επί εποχής Φέργκιουσον, όμως στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της UEFA είναι αήττητοι (είχαν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες εκτός έδρας).

Άλλωστε, το Champions League είναι η μοναδική διοργάνωση που έχει ακόμα κάτι να διεκδικήσει η Γιουνάιτεντ, καθώς δεν μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος και έχει αποκλειστεί από τις υπόλοιπες εγχώριες διοργανώσεις.


Στα εκτός έδρας παιχνίδια της φάσης των ομίλων, η Μάντσεστερ δεν είχε την κατοχή της μπάλας με το μέρος της, ενώ στο παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ είχε μόλις έξι τελικές προσπάθειες έναντι 10 των Βάσκων.

Ο Μόγιες είχε βρεθεί πριν από μερικές μέρες στο Καραϊσκάκη, στη νίκη των ερυθρόλευκων επί του Πανιωνίου, αλλά οι παίκτες του Μίτσελ δεν έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο, αφού «καθάρισαν» νωρίς το ματς και η εξέδρα δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνη που θα… αντιμετωπίσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» την προσεχή Τρίτη.

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά ο Μίτσελ παρουσιάζεται αισιόδοξος και πιστεύει πως η ανωτερότητα μίας ομάδας φανερώνεται μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ