2014-02-19 14:39:05
Φωτογραφία για Βρήκαν το χασίς στο πατάρι και ψάχνουν τη φυτεία!
Την… αθώα περιστερά παρίστανε ένας 54χρονος όταν είδε αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου να καταφθάνουν στο σπίτι του... στην Αμαλιάδα, έχοντας πληροφορίες ότι καλλιεργεί και διακινεί χασίς. Πράγματι, μόνο μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης βρήκαν εκεί και ο ιδιοκτήτης ισχυρίστηκε πως την είχε για προσωπική του χρήση.

Όμως, οι αστυνομικοί είχαν αξιόπιστα στοιχεία και δεν το έβαλαν κάτω. Η έρευνα επεκτάθηκε στην εξοχική κατοικία του υπόπτου, που έγινε «φύλλο και φτερό», αλλά και πάλι το μόνο που βρέθηκε ήταν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης 70 γραμμαρίων, τα οποία είχε κρύψει στην αυλή και προέρχονταν από πρόσφατη καλλιέργεια.

Χρειάστηκε να ερευνηθεί ξανά η κύρια κατοικία του 54χρονου, για να εντοπιστεί η «καβάντζα» στο βάθος του… παταριού, όπου είχε κρύψει με επιμέλεια δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 798 γραμμαρίων! Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. Ωστόσο, κράτησε κλειστό το στόμα του στις ερωτήσεις για το πού κρύβει τη χασισοφυτεία του και η έρευνα συνεχίζεται. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ