2014-02-20 00:18:06
Φωτογραφία για Συνεχίζονται οι φήμες για κατάργηση του ΙΚΑ Αλιβερίου και Κύμης
Παρά τι διαβεβαιώσεις του Ροβέρτου Σπυρόπουλου ότι θα συνεχιστεί η λειτουργία τους.

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου σχετικά με την έντονη φημολογία, που έχει αναπτυχθεί, σχετικά με την κατάργηση των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ στο Αλιβέρι και στην Κύμη, αλλά και του Υποθηκοφυλακείου Αλιβερίου.

Το θέμα της φημολογούμενης κατάργησης των Υπηρεσιών θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, με σκοπό να ενταθούν οι προσπάθειες για την διατήρησή τους.

Την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου  Δημήτρης Θωμάς, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο, τα  μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκε για το θέμα τον υφυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου .

Στη συνάντηση υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του υφυπουργού με τον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος του  επανέλαβε ότι διατηρούνται και τα δύο καταστήματα του ΙΚΑ  με το υπάρχον προσωπικό και αρμοδιότητες, δήλωση που είχε  κάνει και σε τηλεοπτικό σταθμό τις προηγούμενες ημέρες.

Σε ότι αφορά  το Υποθηκοφυλακείο Αλιβερίου ο υφυπουργός διαβεβαίωσε  ότι θα  πιέσει στο μέγιστο από την μεριά του για να μην καταργηθεί. Ωστόσο παρά τις διαβεβαιώσεις οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν και ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις.
egnomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ