2014-02-20 01:15:07
Φωτογραφία για Το Facebook ανακοίνωσε την εξαγορά του WhatsApp με τιμή $16 δισεκατομμύρια.
Με 16 δισεκατομμύρια δολάρια κόστος, το Facebook θα αγοράσει τα 400+ εκατομμύρια ενεργών χρηστών WhatsApp κάθε μήνα και όχι μόνο. 

Για να κρατήσει όλους όσους εργάζονται στο WhatsApp το Facebook βάζει βαθειά το χέρια στην τσέπη προσφέροντας 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, 12 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετοχές Facebook και επιπλέον 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε restricted stock για τους εργαζομένους και τους ιδρυτές του WhatsApp ώστε να παραμείνουν στην εταιρεία για τα επόμενα 4 χρόνια.

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ WHATSAPP ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

“Acquisition accelerates Facebook’s ability to bring connectivity and utility to the world. Leading mobile messaging company will continue to operate independently and retain its brand. WhatsApp co-founder and CEO Jan Koum to join Facebook Board of Directors”.

Τα λεφτά μπορεί να φαίνονται πολλά και το WhatsApp να είναι “απλά μια εφαρμογή” για ανταλλαγή μηνυμάτων αλλά αυτή είναι η πρώτη ανάγνωση. Το Facebook ξέρει ότι οι χρήστες του WhatsApp θα ταιριάξουν τέλεια στο προφίλ του Facebook μαζί με την σύνδεση των δεδομένων από το WhatsApp app που τρέχει σε όλες τις σύγχρονες και μη πλατφόρμες smartphones και feature phones. Ίσως τα 16 δισεκατομμύρια δολάρια να μην είναι τόσα πολλά λεφτά τελικά.

http://www.pestaola.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ