2014-02-20 08:19:07
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΠΑΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΑΣ
Στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών το οποίο θα "φιλοξενηθεί" στις 15 και 16 Μαρτίου στην Καλαμάτα προκρίθηκε ο Ολυμπιακός.

Ο Θρύλος κέρδισε με 3-0 τη Νίκη Αιγινίου στην Κατερίνη σ' αγώνα της προημιτελικής φάσης και έτσι θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας για να υπερασπιστεί το Κύπελλο που είχε κατακτήσει την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Οι "ερυθρόλευκοι" επέδειξαν σοβαρότητα και πήραν άλλη μια επαγγελματική νίκη στην Κατερίνη που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν το 15ο Κύπελλο της ιστορίας τους.

Ο τεχνικός μας Δημήτρης Καζάζης τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Πήραμε αυτό που χρειαζόμασταν δηλαδή τη νίκη και την πρόκριση. Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και κάναμε και συντήρηση για τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Άρη. Είμαστε δυο βήματα από την κατάκτηση του Κυπέλλου που είναι ένας από τους δυο στόχους. Όσο αφορά το φάιναλ φορ θα έλεγα ότι θα είναι πολύ δυνατό αφού συμμετέχουν αρκετά σκληρές και διψασμένες ομάδες. Ο Ολυμπιακός θα πάει στην Καλαμάτα με μοναδικό στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνεχίζεται η καλοκαιρία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνεχίζεται η καλοκαιρία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ