2014-02-20 09:01:00
Φωτογραφία για Ολονυχτία με εντάσεις στο Δικηγορικό σύλλογο Τρικάλων
Στις 2 τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση των Τρικαλινών δικηγόρων, οι οποίοι αναδεικνύουν νέα διοίκηση την Κυριακή Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr o απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος Δημήτρης Κοντογιάννης στάθηκε στην ανάγκη συνέχισης του έργου της παρούσας διοίκησης «σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον Δικηγορικό κόσμο της χώρας, που νέοι θεσμοί έρχονται να λειτουργήσουν».

Ο υποψήφιος πρόεδρος Νίκος Γουγουλάκης, αντέκρουσε τα επιχειρήματα του απερχόμενου προέδρου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όσα λέτε σήμερα ότι ΘΑ κάνετε, έπρεπε ήδη να είχαν γίνει εδώ και χρόνια. Δυστυχώς δεν έγιναν και εμείς είμαστε εδώ, ζητώντας τη στήριξη των συναδέλφων μας για να ενεργοποιήσουμε ουσιαστικά τον δικηγορικό κόσμο».

Ο έτερος των υποψηφίων, Χρήστος Σταμόπουλος, επικεντρώθηκε στις σκληρές πολιτικές που ακολουθούνται από την Κυβέρνηση και εστίασε στα πολλά προβλήματα του νομικού κόσμου της χώρας.


Τοποθετήθηκαν πολλοί δικηγόροι, υπήρξαν παράπονα, κατατέθηκαν ενστάσεις για τον τρόπο που λειτούργησε η απερχόμενη διοίκηση, ζητήθηκε να «ανοιχτεί» στην κοινωνία ο Σύλλογος και να αποκτήσει παρεμβατικότητα, ενώ έγινε μεγάλη συζήτηση για τις αλλαγές που φέρνουν νέοι Νόμοι. Υπήρξαν εντάσεις τις οποίες το Προεδρείο (Γιώργος Μιζάκης και Βαγιάννη Κρομμύδα) προσπάθησε να αμβλύνει

Σημειώνεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέας διοίκησης στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων, διεξάγονται την ερχόμενη Κυριακή.

trikalavoice.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ο Μίκαελ είναι μαχητής…»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ο Μίκαελ είναι μαχητής…»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ