2014-02-20 11:04:18
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη για τα 5μηνα εργασίας του ΟΑΕΔ
Είμαστε σοβαροί;

Στα 5μηνα προγράμματα εργασίας του ΟΑΕΔ δεν προβλέπονται κανονικές άδειες στους εργαζομένους; Η φαντασίωση του κάθε κακού τροικανού εργοδότη δηλαδή Πέντε μήνες εργασίας χωρίς δικαίωμα κανονικής άδειας και δεν έχει γίνει τις κακομοίρας ακόμα;

Ένας δε βρέθηκε να προστατέψει αυτά τα παιδιά; Επόμενο βήμα, 8 μήνες εργασίας χωρίς κανονική άδεια, μεθεπόμενο 12 μήνες χωρίς άδεια και μετά αντίο σε όσους απο τους παλαιότερους, που κοιμούνται, ζητήσουν άδεια. Στην καλύτερη περίπτωση θα σου ζητήσουν απο 20 μέρες άδεια το χρόνο να σου τις κάνουν 10 μέρες κανονικής άδειας και να κάνεις τούμπες.

Το ότι περάσαν νόμο απο τη βουλή που το επιτρέπει αυτό δε σημαίνει τίποτα. Είναι συνταγματικό δικαίωμα η άδεια. Μέχρι να καταργήσουν και το σύνταγμα θα είναι απλά άλλος ένας παράνομος νόμος, όσο οξύμωρο και να ακούγεται, που πέρασε απο τη βουλή δίχως να πάρει πρέφα άνθρωπος.

Με ένα δικαστήριο θα έρθουν στα συγκαλά τους πάλι, όταν θα τους τα ζητήσουν αναδρομικά και με τόκους… όπως έκαναν π.χ. οι στρατιωτικοί. Δόξα το θεό οι περισσότεροι δικαστικοί δεν καταλαβαίνουν απο τέτοια νταιλίκια απο υπουργάκια και βουλευτάκια και συνδικαλιστάκια που φτιάχνουν βίλες όσο τα δικαιώματα των εργαζομένων καταλύονται.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ