2014-02-20 11:17:19
Φωτογραφία για Πίστα συγκρουόμενων την Τρίτη η Πάτρα - Ρεκόρ τροχαίων ατυχημάτων με δίκυκλα μέσα σε μια ημέρα
Η αρχή έγινε λίγο πριν τις 12 την Τρίτη το μεσημέρι, στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Πατρέως. Ο οδηγός ενός τζιπ παραβίασε κόκκινο και παρέσυρε δύο μηχανάκια στα οποία επέβαιναν δύο άτομα αντίστοιχα, ενώ προσέκρουσε και σε ένα τρίτο σταθμευμένο δίκυκλο και πήρε μπροσταριά και σταθμευμένα Ι.Χ. σκορπίζοντας τον πανικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγός του τζιπ είναι γνωστός επαγγελματίας της Πάτρας, ο οποίος συνέχισε κανονικά την πορεία του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Το απόγευμα στην διασταύρωση των οδών Φιλοποίμενος και Κορίνθου, ένας ακόμη δικυκλιστής τραυματίζεται.

Στις 17:50 το απόγευμα δίκυκλο έστριψε δεξιά στην Φιλοποίμενος και στριμώχτηκε από ένα Ι.Χ. που επίσης επιχειρούσε να στρίψει, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να πέσει με δύναμη πάνω σε μία κολόνα.Ο οδηγός χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του στην κολόνα και στο κράσπεδο και τραυματίστηκε σοβαρά.


Νωρίτερα στη συμβολή των οδών Γερμανού και Μπουκαούρη σημειώθηκε μια ακόμα σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Ο αναβάτης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Το απόγευμα άλλη μια σύγκρουση σημειώνεται στο κέντρο και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Αγίου Νικολάου. Μηχανή έπεσε σε σταθμευμένο όχημα. Τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου.

Επίσης, σύγκρουση δικύκλου (ήταν ένας νέος άνδρας που δούλευε delivery) με ΙΧ έγινε γύρω στις 4 το απόγευμα της Τρίτης 18/2 και στη διασταύρωση των οδών Αράτου και Αγίου Ανδρέου. Ευτυχώς με ελαφρύ τραυματισμό.

Σοβαρό τροχαίο συνέβη την Τρίτη βράδυ και στη διασταύρωση των οδών Παναχαϊκού και Κορυτσάς στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου της Πάτρας. Στο τροχαίο τραυματίστηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σοβαρά ο αναβάτης μιας μοτοσυκλέτας, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ και στη συνέχεια έπεσε σε σταθμευμένο όχημα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ