2014-02-20 15:14:11
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
Ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε για τη φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως ο Θρύλος είναι στο πλευρό όλων, κάθε ημέρα του χρόνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός έχει αναλάβει το κόστος της ανακατασκευής. Όπως βλέπετε, οι ζημιές είναι μεγάλες και ο Ολυμπιακός θα προσφέρει αυτό το ποσό για να καλύψει μέρος του κόστους. Η προσφορά αυτή γίνεται από τον πρόεδρο και τον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε να δώσει καλύτερη καθημερινότητα στους μαθητές. Η ημέρα τους έχει αλλάξει, είναι χαρούμενοι, χαμογελαστοί και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουν να είναι, όχι μόνο στην Κεφαλονιά, αλλά παντού. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να τα βάλει με τη φύση. Ο Ολυμπιακός αναπτύσσει κοινωνική δράση συνεχώς. Δεν είναι μόνο η συμφωνία με τη UNICEF, είναι και τα 50 χιλιάδες εμβόλια που θα γίνουν σε άλλα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου και βλέπουν ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος οργανισμός που φροντίζει να επιστρέψει την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο
. Ειδικά σε ό,τι έχει σχέση αναφορικά με τα παιδιά, είναι λογικό να είμαστε περισσότερο ευαίσθητοι. Και όπως καταλαβαίνετε, μια ανακατασκευή δεν γίνεται μόνο από μία ποδοσφαιρική ομάδα. Θέλει να καλύψει το κόστος και ελπίζω όλοι οι υπόλοιποι να κάνουν το ίδιο και να γίνει αυτό το έργο πραγματικότητα, ώστε σύντομα τα παιδιά να είναι ασφαλή σε νέο σχολείο. Αυτό έχει σημασία για τα παιδιά που φόρεσαν την κόκκινη φόρμα με το σήμα του Ολυμπιακού. Υπάρχουν και άλλα παιδιά που υποστηρίζουν άλλες ομάδες, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει. Εμάς μας ενδιαφέρουν όλα τα παιδιά της Ελλάδας και αυτό το δείχνουμε με το Olympiacos Foundation καθημερινά, αλλά και με άλλες δράσεις. Ο Ολυμπιακός δεν σταματά και 365 ημέρες τον χρόνο θα είμαστε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Αυτό που αποφάσισε σήμερα ο κ. Μαρινάκης έχει νόημα για τους ανθρώπους της περιοχής. Σε αυτές τις περιπτώσεις που δοκιμάζονται οι άνθρωποι, εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Έχουμε παραδώσει ήδη μια επιστολή και έχουμε κάνει επισήμως την προσφορά. Από εκεί και πέρα, ένα μέρος του ποσού θα είναι άμεσα διαθέσιμο και θα αποταμιεύεται για την πορεία των έργων. Θέλουμε να γίνουν όσο πιο δυνατόν γρηγορότερα τα σχολεία, ώστε να κάνουν τα παιδιά όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα μαθήματά τους με ασφάλεια».

Ο διευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου Ληξουρίου από τη μεριά του, Γεράσιμος Ταξιβέλης ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την προσφορά του και δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό, τα δύο δημοτικά σχολεία συστεγάζονται διότι υπάρχουν προβλήματα. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό, τον κύριο Μαρινάκη, τους παίκτες, όλο τον κόσμο και τους οπαδούς του Ολυμπιακού της Κεφαλονιάς που βοήθησαν για να γίνει αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία για τους αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ