2014-02-20 17:40:33
Φωτογραφία για ΑΒΡΑΑΜ : ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
Σε εκδήλωση χορηγού του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε ότι το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να δώσουν χαρά στον κόσμο του Θρύλου.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μένα και για το σύλλογο. Αυτό που θέλουμε εμείς, είναι να εμφανιστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και στα επόμενα παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις και να δώσουμε ακόμη περισσότερη χαρά στον κόσμο που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει», ήταν αρχικά τα λόγια του αρχηγού του Ολυμπιακού, για να προσθέσει.

«Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και στις τρεις διοργανώσεις. Αυτό που θέλουμε εμείς αυτήν τη στιγμή είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι του Σαββάτου πρώτα και από εκεί και πέρα να δούμε το παιχνίδι της Μάντσεστερ. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και διαθέτει παίκτες ποιοτικούς αλλά και γενικότερα ένα πολύ καλό σύνολο και νομίζω σε αυτό το παιχνίδι θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι και θα αντιμετωπίσουμε τη Μάντσεστερ όπως πρέπει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως κάνουμε όλον αυτόν τον καιρό, να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη και έμπειρη ομάδα αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μπούμε και να δώσουμε και τη ψυχή μας μέσα στο γήπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ