2014-02-21 08:46:07
Φωτογραφία για Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και… οι άλλοι, στο 5ο Ποδηλατικό Καρναβάλι Θεσσαλονίκης
Με καυστικό ύφος απέναντι σε πολιτικά πρόσωπα και γεγονότα που στιγμάτισαν την Θεσσαλονίκη την χρονιά που μας πέρασε, διεξάγεται αυτή την ώρα το 5ο Ποδηλατικό Καρναβάλι.

Είναι γεγονός πως το κέντρο της πόλης έχει γεμίσει αυτή την ώρα με «φυλακισμένους», καθώς αυτό είναι και το φετινό θέμα του 5ου Ποδηλατικού Καρναβαλιού. Φυλακισμένοι μεταφορικά οι πολίτες, αλλά και κυριολεκτικά πολλοί από αυτούς που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, αυτό είναι το διπλό μήνυμα του 5ου Ποδηλατικού Καρναβαλιού!

Όσον αφορά το Ποδηλατικό Καρναβάλι, δείτε αναλυτικά την παρουσίασή του από τους διοργανωτές:

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Ποδηλατικό Καρναβάλι διοργανώνεται την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 στις 19.00 στην Πλατεία Χρηματιστηρίου (περιοχή Βαλαωρίτου Ερμού-Συγγρού-Βασ. Ηρακλείου) στη Θεσσαλονίκη, με στόχο το πάντρεμα της παράδοσης του Καρναβαλιού, με την αναβίωση της παράδοσης του ποδηλάτου στην Ελλάδα.


Αυτήν τη χρόνια "εξουσιαζόμαστε" και μπαίνουμε στα κελιά μας. Είμαστε άνεργοι, απλήρωτοι, μικρο-επαγγελματίες, μετανάστες, ομοφυλόφιλοι, άστεγοι, ελεύθεροι κατασκηνωτές, πεζοί & ποδηλάτες, οροθετικοί, καλλιτέχνες, διαδηλωτές, ζώα για σφαγή... Σε αυτήν τη φυλακή θα πούμε το νερό νεράκι, εμπλουτισμένο με κυάνιο & αρσενικό, θα πληρώνουμε "στην υγειά μας", θα περάσουμε χειροπέδες στη δημιουργικότητα των μαθητών, θα μαυρίσουμε τους δέκτες της ενημέρωσής μας, θα πνιγούμε από το ρατσισμό, την αιθαλομίχλη και το μπετόν χωρίς ελεύθερους χώρους, θα τρώμε μεταλλαγμένα σκουπίδια, θα υπερ-φορολογούμαστε από 0 ευρώ! :). Ελάτε να καρναβαλιστούμε στη μεγάλη ποδηλατική απόδραση με το "Φαγοπότι της Εξουσίας και τους Φυλακισμένους Πολίτες της".
thousandnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ