2014-02-21 10:41:46
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ
Στην χθεσινή συνάντηση των φορέων εργαστηρίων και Διαγνωστικών Κέντρων με τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ ο κος Γαρούφαλος εδήλωσε ότι ίσως να πληρωθεί η προκαταβολή του Αυγούστου 2013 και μετά τέλος. Ήδη βρισκόμαστε στο τέλος Φεβρουαρίου 2014 και για χρήμα δεν συζητάει κανένας ούτε για ληξιπρόθεσμα ούτε για τρέχοντα. 

Σύμφωνα δε με υπολογισμούς μας μέχρι τα μέσα Μαΐου εξαντλείται και ο κλειστός προϋπολογισμός του 2014 για παρακλινικές εξετάσεις. Κι’ ενώ δεν υπάρχει φως από πουθενά, εργαστήρια και διαγνωστικά κέντρα δέχονται μαζικά τους ξεκρέμαστους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ διογκώνοντας τα έξοδα και τις υποχρεώσεις τους.

Οι συνδικαλιστικοί φορείς του χώρου οι μισοί κάνουν επιτροπές επιτροπών για Νέα Διαβούλευση με τον ΕΟΠΥΥ και οι άλλοι μισοί ψάχνουν τον Στουρνάρα. Και το πρόβλημα άμεσο και οξύ μέρα με τη μέρα φουντώνει:

1. Ληξιπρόθεσμα.

2. Rebate και Clawback

3. Τρέχοντα 

4. Ιδιωτικές ελεγκτικές.

Το πρόβλημα ζητάει λύση γρήγορα μέσα από κοινή προσπάθεια και περισυλλογή. 

Διαφορετικά μέχρι το καλοκαίρι που προτίθεται να πληρώσει ο ΕΟΠΥΥ κάτι ολίγα έναντι δεν ξέρουμε πόσοι θα έχουν επιβιώσει για να πάνε ταμείο και πόσοι θα βρίσκονται σε διακοπές μακράς διάρκειας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο Γ. Γ. 

Θ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ    Μ. ΨΑΛΤΑΚΟΣ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ